2777
2789
عنوان

وسواس فکری شدید و افکار منفی

21349 بازدید | 89 پست

چند سال وسواس فکری دارم مشاوره و روانپزشک رفتم تاثیر نداشته بدترم شدم ، افکار دور از جون مرگ و میر و ترس از دست دادن دارم !خواستم واسه بچم اسم انتخاب کنم وسواس گرفتم رو اسمای مختلف تا ۹ ماه!الانم که به دنیا اومده اسم براش گذاشتیم منتها رو همون اسم وسواس گرفتم نکنه اینو گذاشتیم من فکر منفی کردم اتفاق بدی براش بیوفته یا وسیله ک براش میخرم اینجوری میشم خیلی اذیت شدم چند ساله

خدایا خسته شدم کمکم کن 😭

اگ کسی میتونه کمک کنه حالم بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من وسواس فکری داشتم دیونه شدم یعنی همش میگفتم نکنه سکته کنم قلبم درد اومد و وای دستم چشه و ...کل روز فقط مثه مته همین افکار افتضاح داشتم ،تو دوران پریودیم که تشدید میشه ،ولی روان درمانی خیلی خوبه ،اینکه نگاهتو عوض میکنن و مثلا میگن مغزم  مث کامپیوتر گاهی اشتباه میکنه گاهی ویروس میگیره و ...مثبت اندیشی یاد میگیری امیدواری تحمل و بیخیالی ،مدیتیشن خوبه ،یوگا خوبه ،روان درمانی ورزش و ....

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
خواهرزاده نه ساله منم وسواس داره نمیدونم باید چکار کنیم از الان باید قرص استفاده کنه یا نه ..میترسیم ...

جوشانده تو این چندین سال ک این بیماری دارم نشنیده بودم اما تو رو خدا بچرو پیگیری کنید نزارید بدتر شه من از بچگی این وسواس داشتم کوچیک بودم چک میکردم همه چیزو یا مثلا موقع مشق نوشتن کاغذ زیاد پاره میکردم و رو دست خط و خطا حساس بودم از همون جاها این لعنتی رشد کرد الان هر لحظه داره جونمو میگیره 

جوشانده تو این چندین سال ک این بیماری دارم نشنیده بودم اما تو رو خدا بچرو پیگیری کنید نزارید بدتر شه ...

اره برا همین میگم روانپزشک گفت هر چه زودتر بیارید بهتره و تا یکسال باید قرص استفاده کنه ...به نظرت تاثیر داره و رفع میشه؟

جوشانده تو این چندین سال ک این بیماری دارم نشنیده بودم اما تو رو خدا بچرو پیگیری کنید نزارید بدتر شه ...

منم دارم همش افکار منفی حالم بده 😔

روحه من چند وقتیه مرده..💔                                     دختر آرمی :)💜، در حال خوندن زبان کره ای✨🇰🇷 وکیل آینده⚖️، کیدرامری که عاشق گل شیطان و زیبایی حقیقیه 🌈اولین باری که دیدمت فک نمیکردم قراره اینجوری دوست داشته باشم اما تو منو رها کردی تو اوج دلتنگی تو اوج دوس داشتن شاید ندونی ولی تو همیشه جزو بهترین های قلبم بودی و هیشکی هیچ جوره نتونست جاتو بگیره با تموم بدیات بازم من پشت تو بودم اما تو اینو ندیدی نفهمیدی رفتی و با سیلی از خاطرات تنهام گذاشتی و دوباره برگشتی؟ برگشتی که چیو درست کنی؟! برگشتی که دوباره یادم بیاد چی به سر قلبم اومد قلبمو انگار یه چند صد نفری با هم زیر دست و پا لهش کردن اینجوری نبودا قلبم.. تو اینجوریش کردی تویی که گفتی هیچ وقت منو رها نمیکنی غمش خیلی زیاده ها ولی تو نمیفهمی :) قلب من تازه داشت حس عاشق شدن تجربه میکرد تازه داشت میفهمید عشق یعنی چی ولی تو خرابش کردی هیچ وقت تو هیچ زمانی یادم نمیره کاری که تو با من کردی کافر با من نکرد میدونم زمانی میرسه که توام مثل من این حس و حال بهت دست میده اما دیگ خیلی دیره اون روز دیگ من نیستم و میتونی با خیال راحت بری دریغ از اینکه چقد دوست داشتم و تو هیچ وقت اینو نفهمیدی و اما من موندم و افکار بی پایان فهمیده نشده و یه افسردگی و حس اضافی بودن و پوچی که تو دادی بهم..❤‍🩹🙂 
من وسواس فکری داشتم دیونه شدم یعنی همش میگفتم نکنه سکته کنم قلبم درد اومد و وای دستم چشه و ...کل روز ...

من که دارم داغون میشم هر لحظه 

شما میگی این افکار واقن وسواسه؟ حالا ک خودتم داری 

مثلا انتخاب اسم یا خرید وسایل ؟بعضی وقتا میگم نکنه حقیقته و وسواس نیست

وضعم خیلی خرابه

من وسواس فکری داشتم دیونه شدم یعنی همش میگفتم نکنه سکته کنم قلبم درد اومد و وای دستم چشه و ...کل روز ...

خوب شدی الان؟ منم اینجوریم چیکار کنم 😔

روحه من چند وقتیه مرده..💔                                     دختر آرمی :)💜، در حال خوندن زبان کره ای✨🇰🇷 وکیل آینده⚖️، کیدرامری که عاشق گل شیطان و زیبایی حقیقیه 🌈اولین باری که دیدمت فک نمیکردم قراره اینجوری دوست داشته باشم اما تو منو رها کردی تو اوج دلتنگی تو اوج دوس داشتن شاید ندونی ولی تو همیشه جزو بهترین های قلبم بودی و هیشکی هیچ جوره نتونست جاتو بگیره با تموم بدیات بازم من پشت تو بودم اما تو اینو ندیدی نفهمیدی رفتی و با سیلی از خاطرات تنهام گذاشتی و دوباره برگشتی؟ برگشتی که چیو درست کنی؟! برگشتی که دوباره یادم بیاد چی به سر قلبم اومد قلبمو انگار یه چند صد نفری با هم زیر دست و پا لهش کردن اینجوری نبودا قلبم.. تو اینجوریش کردی تویی که گفتی هیچ وقت منو رها نمیکنی غمش خیلی زیاده ها ولی تو نمیفهمی :) قلب من تازه داشت حس عاشق شدن تجربه میکرد تازه داشت میفهمید عشق یعنی چی ولی تو خرابش کردی هیچ وقت تو هیچ زمانی یادم نمیره کاری که تو با من کردی کافر با من نکرد میدونم زمانی میرسه که توام مثل من این حس و حال بهت دست میده اما دیگ خیلی دیره اون روز دیگ من نیستم و میتونی با خیال راحت بری دریغ از اینکه چقد دوست داشتم و تو هیچ وقت اینو نفهمیدی و اما من موندم و افکار بی پایان فهمیده نشده و یه افسردگی و حس اضافی بودن و پوچی که تو دادی بهم..❤‍🩹🙂 
من که دارم داغون میشم هر لحظه  شما میگی این افکار واقن وسواسه؟ حالا ک خودتم داری  مثلا ا ...

عزیزم شما نیاز ب مصرف قرص دارین حتما پیش روانپزشک برین تنها راه همینه و قرصا بعد یک ماه تاثیر خودشو میذاره متم مشکل شما رو دارم امل خفیف تر الان قرص مصرف میکتم خیلی بهترم 

من که دارم داغون میشم هر لحظه  شما میگی این افکار واقن وسواسه؟ حالا ک خودتم داری  مثلا ا ...

عزیزم هیچکدوم واقعی نیستن افکارمون همشون الکیه همشووون ،عین همون کامپیوتر خراب شدیم که باید از اول درست بشه افکارمون،بزرگ نمایی و ترس از اتفاقاتی که هیچ وقت قرار نیست بیفته ،دلهره و استرس و ....همه میگن تو وسواس داری ،من با افراط مخالفم فکر کردن بیش از حد به یه چیز ادم غیر منطقی میکنه ،مدیتیشن که کار میکنی میگه ذهنت مثه اسمون افکار مثل ابر ،ابرا میرن و میان بزار حرکت کنن و برن ،همیشه افکار از ذهنت بگذرون روشون نمون زوم نکن،انرژی مثبت باش همه چیز قشنگ ببین و زندگیت اسون بگیر بخودت ،وسواس کلی انرژی از ادم میگیره

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱