2777
2789

دیروز مچشو گرفتم 

بهش گفتم دیگه نمیخوامت

اونم به جای عذرخواهی مثل پروها به من گفت منم دیگه نمیخوامت!

امروزم نه تنها زنگ نزد تازه رفتم توی پروفایل واتساپش دیدم عکس از هیکل باشگاهیش به صورت لخت گذاشته  بعد زیرشم نوشته همه چیو زود فراموش میکنم😐

چقدر این مردا پروعن 

ی جور رفتار میکنه انگار من خیانت کردم😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فدای سرت.

بهتر که زودتر شناختیش و فهمیدی.

بهترین موردا برات پیش میاد خیالت راحت.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

بلاک کن

خیانت انگار واگیردار 

همه درگیرشن

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
پیگرش نشو بابا بذار بره به جهنم ،اگر عقد نیستید تو هم پروفایل زن خود کفا و مستقل بذار

نه خداروشکر عقد نیستیم. این اگه زن بود بلانسبت میشد ازین زنهای خیابونی. آخه آدم چقدر هرزه میتونه باشه