2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم مثل شما پس از کلی تلاش و جنگ و دعوا فهمیدم تنها راهش اینه بیخیال باشم چون خودم داشتم زجر میکشیدم  و بزار هرچی میخواد بگه چون اگر زیاد فشار بیاری اون بازم میگه اما از تو مخفی میکنه که گفته 

چیشده

بخدا می‌خوام بمیرم از کاراش 😭همش هر کی می‌دونه رو میگه ب کسایی که بهشون ربط ندارخ. می‌خواستیم بریم سفر جلو جلو ب مادر خواهرش گفت .مادرش زنگ زد احوال پرسی گف میخواید برید فلان جا سفر . گفتم هنوز معلوم نیست اصلا . گف چرا علی گفته میخواید برید . اومده میگم هنوز ک معلوم نبود می‌خوایم بریم تو تندی خبر دادی . یه هفته س دارم میگم دهن لقی نکن . حالا دوباره امروز به یه نفر گفته داداشم میخواد فلان جا بره سر کار . اون طرفم آشنا درومده زنگ زده ب داداشم . داداشم چون قطعی نبود نمی‌خواست کسی بدونه . آبروم رفته دارم میمیرم 

بخدا می‌خوام بمیرم از کاراش 😭همش هر کی می‌دونه رو میگه ب کسایی که بهشون ربط ندارخ. می‌خواستیم بریم ...

چی بگم والا عین بچها رفتار میکنه چرا اینجوریه جدیدا اینجوری شده یاازاول همین بوده؟ 

منم مثل شما پس از کلی تلاش و جنگ و دعوا فهمیدم تنها راهش اینه بیخیال باشم چون خودم داشتم زجر میکشیدم ...

الان آبروم جلو خانوادم رفته . زنگ زدن بهم ک این چه شوهریه نخود تو دهنش نمی‌مونه😭منم زنگ زدم دادم بیداد . دارم میمیرم .چکار کنم