2777
2789

میخام مهریه امو اجرا بزارم 

ولی ضامن وامش شده بابام 

۲۲ سالمه قبل عروسی بهم خیانت کرد کتکم زد فحاشی و بی ائتنایی و امثالهم و یکسری هم توی بیابون تنها ولم کرد 

چیکار کنم که زجری که کشیدم و بکشه؟ 

چون زنش شدم میخوام دردی که کشیدمو بغهمه

بارها التماسش کردم که نره تا باهم زندگیو بسازیم اما بی فایده است

کارشب روزم غصه و گریه است و عذاب 

بهم نفقه نداده میتونم درخواست طلاق هم بدم؟

این مردا چشون شده

ی پادکست جنایی اخیرا دارم گوش میدم از هر ده مردی ۵تا زنشو کشته

ینی برعکس این داستانم هس ولی تعداد مردا بیشتره

حقتو بگیر بابا بش رحم نکن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا قرون اخر بگیر مهریه رو ،نمیدونم ــیه وکیل بگیرـخدا به قلبت ارامش بده غصه نخور ازش جدا میشی راحت م ...

خیلی سخته تهدیدم کرده باهاشون رفتم خارج شهر تنها ولم کردن زنک زدم خانوادم اومدن سراغم

ارزششو نداره تو باید زندگیت انقدری خوب باشه ک پشیمونی ب اون بمونه و بفهمه کیو ا دست داد

ازهمه لحاظ ازش سرتر بودم 

خانواده اصیل تک فرزند نجیب با خدا درسمم عالی  

ولی اون بیکار هیچی نداشت من باهمه چیش ساختم اخرشم الان که یکم کارش رونق گرفته منو ول کرد رفت با یکی دیگه

ازهمه لحاظ ازش سرتر بودم خانواده اصیل تک فرزند نجیب با خدا درسمم عالی ولی اون بیکار هیچی نداشت من ب ...

خدا لعنتش کنه 

فداتشم تو همین الانشم میتونی با سر تر از اون ازدواج کنی مهریتو بگیر برو سر زندگیت بسوزه همه چی مال و اموال نیس

اره بخدا دیوونه شدم دیگه زد به سرم امشب قرص بخورم

ایوای ن هااا تنها چیزی ک اصلا نباید بش فک کنی همین خودکشیه

تاپیک اخر منو بخون من حالم ا تو بدتره ولی خودکشی راحش نیس🥺

ایوای ن هااا تنها چیزی ک اصلا نباید بش فک کنی همین خودکشیهتاپیک اخر منو بخون من حالم ا تو بدتره ولی ...

عزیزم منم با دخترداییش بهم خیانت کرد و یکباذم با عشق قبلیش 

خیلی اذیت شدم