2777
2789
عنوان

مامانا مریض میشید چیکار میکنید

63 بازدید | 13 پست

خودتون مریضید، دو سه تا بچه کوچیک تو خونه هست

غذا میخوان رسیدگی میخوان

حوصله خودتونو ندارید

چیکار میکنید

دلم میخواد گریه کنم...

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من که چهاروزهست پریودشدم این چهاروز همش درددارم ولی مجبورم دیگه میرم تواشپزخونه کارام میکنم زودمیام زیر پتو میخوابم اینقدرظرف کثیف میشه که دلم میخوادبشینم گریه کنم الان همکلی ظرف کثیف توظرفشویی ریخته

غذا از بیرون میگیرم.کارای خونه رو هم انجام نمیدهم.در حد رسیدگی به بچه ها تا شوهرم از سرکار بیاید.

خب من به شوهرم دو بار گفتم سوپ بگیر از بیرون

چون بچه هامم مریضن

نگرفت

منم دیگ چیزی نگفتم

امشب کلا چیزی درست نکردم، فقط چندتا دونه تخم مرغ آبپز کردم همین.

جون ندارم بلند شم

دلم میخواد گریه کنم

دختر بزرگه م هم کل خونه رو ترکونده😭

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
خیلی سخته نه؟

اولاش خیلی سخت بود

الان دیگ دارم میرم سمت حالتای افسردگی.

بی تفاوتی داره خیمه میزنه کم کم

خب من به شوهرم دو بار گفتم سوپ بگیر از بیرونچون بچه هامم مریضننگرفتمنم دیگ چیزی نگفتمامشب کلا چیزی د ...

از اسنپ فود خودت سفارش بده.یا اگه رستورانی نزدیک خونتون هست زنگ بزن غذا بیارن . انشاالله بهتر بشی .

♥️السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام ♥️

از اسنپ فود خودت سفارش بده.یا اگه رستورانی نزدیک خونتون هست زنگ بزن غذا بیارن . انشاالله بهتر بشی .

قربانت