2777
2789
دیت اول حرف زدیم و باهم آشنا شدیم بعد یه ماه خمیر بازی شد تفریح موردعلاقمون

زود رفتید سراغ خمیر بازی

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

من تاحالا دیت نرفتمولی فکر کنم یه چیزی تو مایه های جلسات خواستگاریه که آدما از خودشون و شخصیتشون بای ...

آره خوب برا آشناییه ولی نمیدونم چجور میشه کلا شناختش تا الانکه جیزی دستم نیومده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🥲اینارو همون اول پرسیدم تکراری میشه

اها پس دیت اول رو گذروندین

دیت های بعدی میتونید از اتفاقا روزتون بگید _ برید کافه و رستوران _ برید تفریح و بازیو تئاتر و ..._ کلا تو دیت های بعدی با توجه به موقعیت حرف میاد تو ذهنتون

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
😂🥲ما همش حرفای تکراری میزنیم مثلا دوست داشتم برا کریسمس بریم کلیسا ی دیتو ایده جالبی بود ولی نگفت ...

اها پس بار اولت نیس 😂

خب باهاش شوخی کن سربه سرش بذار 

چرت پرت بگو ولی باهاش دردل نکن انرژی منفی بهش نده...