2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه تو دیت حرف میزنن؟😐😐😐🤣🤣🤣

بعد از شروع رابطه میشه حرف نزد و از کنار هم بودن لذت برد اما دیت اول برای آشنایی هست حتما باید صحبت بشه و تصمیم برای شروع کردن یا نکردن رابطه گرفته بشه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

ی بار رفتم دیت پسره بقدری مشنگ بود هزار بار از رفتنم پشیمون شدم دو متر قد داشت تو خیابون میدویید میگف توام بدو بریم تو فلانمغازه یخ کردیم مثل بچه ها حالا دو دیقه اشنا شدیم بعد مثل بچه هاهم حرف میزد ن خیلی خوشگل بود فک میکرد ناز میشه من میمیرم براش اومدم خونه بلاکش کردم

من همیشه بیادت میمونم ...

یادش بخیر با عشقم میرفتیم میگف فقط میخام نگات کنم شیر دل من حرف نمیزدم باز میگف حرف بزن سیر دل صداتو بشنوم بخند خندتو حفظ بشم،اون از کارهای روزمرش میگف من از کارم از خانواده از همچیز ،جک میگفتیم درمورد اطراف چقد روزهای قشنگی بود

ی بار رفتم دیت پسره بقدری مشنگ بود هزار بار از رفتنم پشیمون شدم دو متر قد داشت تو خیابون میدویید میگ ...

🤣🤣🤣از کجا پیداش کردی این تحفه رو

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

مثلا تایمش جوری نباشه کهبخواید برید کافه ای جایی تو ماشین باشید

کافه صبح تا نصف شب بازه. دیت اول تو ماشین چه معنی میده؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
تو خودت برو اونجا حرفات به صورت اتوماتیک میاد بیرون 😂

😂🥲ما همش حرفای تکراری میزنیم مثلا دوست داشتم برا کریسمس بریم کلیسا ی دیتو ایده جالبی بود ولی نگفت چیزی 😐😑