برای ته چین مرغ همیشه مرغ اول آبپز بعدریش میکردم این سری مرغ نگینی خورد کردم توی پیاز تفت دادم ادویه جات زدم درشو گذاشتم شعله کم پخت زرشک وخلال پسته وبادام زدم گذاشتم بین ته چین(شاید من درآوردی نباشه ولی خوشمزه شد)
.
چندبارم بادمجان حلقه ای باپوست سرخ کردم البته کم بعدتوی ظرف دیگه گوشت چرخ شده ونمک وفلفل سیاه هم قاطی کردم کف پیرکس چرب کردم یدونه بادمجون یه گلوله متوسط گوشت یدونه گوجه حلقه ای الی آخر چیدم سس رب گوجه ای ریختم روش فویل کشیدم گذاشتم فر عالی بود