2777
2789

یادم نیست حالا ک لازمه بگم😪خیلی اختراعات داشتما😅

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیاز و سیب  زمینی و تفت میدی  و برنج با شیر میزاری بپزن همشون با هم 

مثل استانبولی بدون گوشت و به جا اب برای برنج شیر میریزب

کاربری دو نفره به هر چیزی که آسیبی کنی،آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی💜🔪

برای ته چین مرغ همیشه مرغ اول آبپز بعدریش میکردم این سری مرغ نگینی خورد کردم توی پیاز تفت دادم ادویه جات زدم درشو گذاشتم شعله کم پخت زرشک وخلال پسته وبادام زدم گذاشتم بین ته چین(شاید من درآوردی نباشه ولی خوشمزه شد)

.

چندبارم بادمجان حلقه ای باپوست سرخ کردم البته کم بعدتوی ظرف دیگه گوشت چرخ شده ونمک وفلفل سیاه هم قاطی کردم کف پیرکس چرب کردم یدونه بادمجون یه گلوله متوسط گوشت یدونه گوجه حلقه ای الی آخر چیدم سس رب گوجه ای ریختم روش فویل کشیدم گذاشتم فر عالی بود

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
بگو بگو منتظرم

قارچو سرخ کردم یسری پنیر پیتزا زدم تخم مرغ شکوندم روش خوشمزه شد .این یکیش یادم اومد .یبارم با پنیر صبحونه اینکارو کردم

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

من سنگ دون مرغ و گوشت و سینه مرغ و پیاز رو چرخ میکنم مثل گوشت کوبیده های بیرون میشه خیلی نرم آبدار میشه و کم هزینه حالا بگذریم بعد من همینو کباب طور سرخ میکنم بعد اون به کنار پیازو سرخ میکنم بعد رب و رب انار رو میریزم تو پیاز تفت میدم یکم بعد آب میریزم بعد کباب هارو میزارم تو همون آبه میزارم نیم ساعت بمونه بعد با برنج میخوریم عالی میشه👌😋