2777
2789
اها پس دیت اول رو گذروندین دیت های بعدی میتونید از اتفاقا روزتون بگید _ برید کافه و رستوران _ برید ت ...

اخه اصلا جایی نمیاد پیشنهادم نمیده بگه بریم کافه یا سینما من مثلا گفتم یه بار دوست دارم سینما برم یا کلیسا هیچی پیچونده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وا. این چه مدلشه؟ اگه قصدت یه رفاقت ساده ست که کلا نرو

ن من قصدم این نیست اونم چند بار گفته مثلا میخوام اشنا بشم بشناسم اینا ولی مستقیم نپرسیدم که ازدواج یا ن

ن من قصدم این نیست اونم چند بار گفته مثلا میخوام اشنا بشم بشناسم اینا ولی مستقیم نپرسیدم که ازدواج ی ...

باید میپرسیدی. هدفتو مشخص کن اگه قصدتون ازدواجه بیشتر واسه شناخت هم وقت بذارید اگر هم نه که الکی وابسته نشی یادت باشه پسرا عین خیالشون نیست دخترا بیچاره میشن

باید میپرسیدی. هدفتو مشخص کن اگه قصدتون ازدواجه بیشتر واسه شناخت هم وقت بذارید اگر هم نه که الکی واب ...

اخه میدونی به قبلی گفتم نمیخوام رابطم بیهوده باشه دوست دارم اگه اخلاقامون اوکی بود باهم ازدواج کنیم فکر کن چه.... خاصیه که من فکر ازدواجم رید با رفتارش الان تصمیم گرفتم به کسی نگم که هدفم اینه بگم هدفم صرفا اشناییه چون هر کسی مناسب ازدواج نیست تو این مدتم خودم اخلاقاش میسنجم اگه اون ملاکایی که خواستم داشت بعد به ازدواج فکر میکنم