2777
2789
عنوان

باردارم ودائم گرسنم میشه

245 بازدید | 47 پست

دیگه خسته شدم

هرجقد هم غذا بخورم

یه ساعت بعدش ضعف میکنم

شبا هم حالت تهوع دارم وبالا میارم

قرص اثری نداره

یه سرم نوشت که فقط دوروز خوب بودم

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید لقمه های کوچولو که دوست داری درست کنی و بخوری . مثلا گوشت و بپز و ریش ریش کن ساندویچ های کوچولو درست کن آماده توی یخچال بذار . 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

وااای منم از این چیزای بارداری میترسم هی بخوام بخورم

به شدددت گرسنم میشه

واقعا حس بدیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

من هم میخوردم هم حالت تهوع نداشتم

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من حالم از غذا بهم میخوره 

مدام حالت تهوع دارم

درطول روز به زور یه وعده میخورم گرسنم ولی نمیتونم بخورم 

ویتامین میخوری؟ 

سعی کن حجم غدات کم کنی ولی تعداد وعده هات بالا ببری

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
باید لقمه های کوچولو که دوست داری درست کنی و بخوری . مثلا گوشت و بپز و ریش ریش کن ساندویچ های کوچولو ...

همه چی هست

خونه پدرمم

ولی دیگه ازگرسنه شدن وغذا خوردن خسته شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هفته چندی

فردا میرم تو ده هفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من حالم از غذا بهم میخوره مدام حالت تهوع دارمدرطول روز به زور یه وعده میخورم گرسنم ولی نمیتونم بخورم ...

ویتامین دی میخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من هم میخوردم هم حالت تهوع نداشتم

خوش به حالت

اصلا اصلا حالت تهوع ومعده درد نداشتی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40