من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ولی طرفدار لیسا و جنی و جیسو و اینام خب اینا خواننده ان، بعد اینا ب عنوان مدل سفیر این برندا کار میکردن من نمیدونستم یعنی چی، رفتم راجع بهشون خوندم ب مرور یاد گرفتم
درواقع سعی کن سیاست داشته باشی تا کلاس؛فرد با سیاست کنترل مالیش خوبه و وابسته به پول نیست ولی با لاکچری بود به قولا تنها چیزی که داره نشون دادن داره پول و زندگی لاکچریه
اخه اس دارههه پس اون اس چیولی حتی مصاحبه زیندیا رو هم دیدم گفت لویی ویتونیا chanel رو میگن شنل نمیگن ...
چون کلمه فرانسوین عزیزم آخرش اس خونده نمیشه یا همون شنل
یه کلیپ دیدم برندهای ایتالیایی رو یه دختره ایتالیایی پر کرده بود میگفت ببار برا همیشه ما مثلا نمیگیم فلان میگیم فلان دقیقا برندهای ایتالیایی مثل گوچی اینارو میگفت منم میخندیدم تازه فهمیدم چقدر اشتباه تلفظ میکنیم