2777
2789
عنوان

واقعا لاکچری و با کلاس بودن چقد پول میخواهد😮🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 9000 بازدید | 321 پست
من اگه پولم داشتم انقد پول نمی‌دادم جای کیف😂

آره والا فکر کن دو میلیارد بدی پول کیف یا کفش برند بخری آخه کی میفهمه این مارک هست یا نه. به نظر من سلامتی و دل خوش  بزرگترین نعمته . 

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره والا فکر کن دو میلیارد بدی پول کیف یا کفش برند بخری آخه کی میفهمه این مارک هست یا نه. به نظر من ...

سلامتی مهمتره

ولی هرکی مارک پوشه میفهمه

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏
میشه بپرسم از کجا میدونی😂 منک هیچی نمیدونم 🥺😂

خب منم هیچی نمیدونستم

ولی طرفدار لیسا و جنی و جیسو و اینام خب اینا خواننده ان، بعد اینا ب عنوان مدل  سفیر این برندا کار میکردن من نمیدونستم یعنی چی، رفتم راجع بهشون خوندم ب مرور یاد گرفتم

درواقع سعی کن سیاست داشته باشی تا کلاس؛فرد با سیاست کنترل مالیش خوبه و وابسته به پول نیست ولی با لاکچری بود به قولا تنها چیزی که داره نشون دادن داره پول و زندگی لاکچریه

منمممم، خواهرم تو فاز برند و عطر و مارک کفش و عینک و ایناس همش😂 بعد من تا دیروز ب لویی ویتون میگفتم ...

منم میگم لوییس ویتون 😂

هرچند خیر سرم خوشتیپم و برند ارو می‌دونم بعضیاش ولی اینو فک کردم خودم میگم 

منم میگم لوییس ویتون 😂هرچند خیر سرم خوشتیپم و برند ارو می‌دونم بعضیاش ولی اینو فک کردم خودم میگم

اخه اس دارههه پس اون اس چی

ولی حتی مصاحبه زیندیا رو هم دیدم گفت لویی ویتون

یا chanel رو میگن شنل نمیگن چنل

اخه اس دارههه پس اون اس چیولی حتی مصاحبه زیندیا رو هم دیدم گفت لویی ویتونیا chanel رو میگن شنل نمیگن ...

چون کلمه فرانسوین عزیزم آخرش اس خونده نمیشه یا همون شنل 

یه کلیپ دیدم برندهای ایتالیایی رو یه دختره ایتالیایی پر کرده بود می‌گفت ببار برا همیشه ما مثلا نمی‌گیم فلان میگیم فلان دقیقا برندهای ایتالیایی مثل گوچی اینارو می‌گفت منم می‌خندیدم تازه فهمیدم چقدر اشتباه تلفظ میکنیم 

اخه من اکر پول داشته باشم هم ترجیح میدم مثلا برم دنیا رو بگردم اصصصصلا تو فاز مارک پوشیدن و خریدن نی ...

منم 

با خوندن پیامت اه سرد کشیدم 

حسرت مونده واسم 

ایشالا من تو به ارزومون میرسیم

😶عججججب🤑

70 80 ملیونی هم داره اون روی یه پست میدیدم ممد رضا گلزار یه چیزی تنش بود فک کنم لویی ویتون بود خیلی ...

واقعا؟؟؟؟ ۵۰ میلیارد ساعت؟؟؟مگه ساعتش از چی ساخته شده که اینقدرههههههه؟؟؟؟؟ 

اخخخخخ بخت جورجینا نهههههه تعداد پسرای خوب پولدارو زیاد کنه اخه دور برم همش هوله 

😶عججججب🤑