2777
2789
عنوان

باردارم ودائم گرسنم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 47 پست
من خودم بدترم بخدا

میدونم ، طبیعیه . ان شاالله که به سلامتی این دوران رو بگذرونی و نی نی رو بغل کنی ولی هیچ وقت خاطره سقط و این چیزا رو برای خانومای باردار تعریف نکن . خودت که بهتر از همه درک میکنی ، تو این روزا آدم منتظره یه بهونه هست که بهم بریزه و حالش بد بشه . پس فقط حرفای مثبت و انرژی بخش بگو و بشنو 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
اهان من چند روز دگ میرم انومالی ان شاالله ک خوب باشه شمام همینطور

انشالله،توکلت بخدا باشه

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون دستگاه رو خریدی برای قلب جنین؟

اره خریدم خیلی بدرد بخوره خدایی از وقتی خریدم دگ سونو نرفتم شوهرم الکی هی میگه بزار گوش کنه صدا قلبشو😂😂

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

میدونم ، طبیعیه . ان شاالله که به سلامتی این دوران رو بگذرونی و نی نی رو بغل کنی ولی هیچ وقت خاطره س ...

درسته حق با شماست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
انشالله،توکلت بخدا باشه

ممنونم همچنین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اره خریدم خیلی بدرد بخوره خدایی از وقتی خریدم دگ سونو نرفتم شوهرم الکی هی میگه بزار گوش کنه صدا قلبش ...

چه عالی

قیمتش چقده؟

میشه عکسش بفرستی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم همچنین

بچت هنوز تکون نمبخوره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اهان من چند روز دگ میرم انومالی ان شاالله ک خوب باشه شمام همینطور

نترس  تو اینترنت چرتو پرت زیاد نوشته منم تا دوماه پیش زیاد چرتو‌پرتای نتو نگا میکردم تواز خطر رد شدی خیالت راحت باشه فقط خرما بخور حتما اگه بچه ارام میخای با میوه  اگه میخای موهاش پرپشت بشه پودر سنجد من اینارو خوردم خیلی هم ماستو دوغ خوردم  برا وزن بهتر بچت بستنی مغز دار بخور حتما عالیه یعنی اینا همشو من خوردم 

چه عالیقیمتش چقده؟میشه عکسش بفرستی؟

عزیزم پیامتو نگه میدارم بعدا برات میفرستم

من ۴وخورده خریدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نترس تو اینترنت چرتو پرت زیاد نوشته منم تا دوماه پیش زیاد چرتو‌پرتای نتو نگا میکردم تواز خطر رد شدی ...

ممنونم عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچت هنوز تکون نمبخوره؟

گاهی یه چیزایی حس میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی یه چیزایی حس میکنم

انشالله به سلامت بیاد بغلت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم پیامتو نگه میدارم بعدا برات میفرستممن ۴وخورده خریدم

ممنون گلم

الان دارم تونت میبینم

1
5
10
15
20
25
30
35
40