2777
2789
عنوان

باردارم ودائم گرسنم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 47 پست
خوش به حالتاصلا اصلا حالت تهوع ومعده درد نداشتی؟

ن خوشبحال تو

وقتی علایمی نداری همش نگرانی نکنه چیزی شده صدبار الکی سونو دادم 

ب صراحت میگم خوشبحاللللللت

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن خوشبحال تووقتی علایمی نداری همش نگرانی نکنه چیزی شده صدبار الکی سونو دادم ب صراحت میگم خوشبحاللللل ...

اتفاقا منم دوسال پیش بچم تو۱۶ هفته ایست قلبی کرد

وقتی سرم زدم

دوروز هیچ علامتی نداشتم

دیشب که باز بالا اوردم

خوشحال شدم😆

من میخواستم هرهفته برم سونو

دکترم گفت کاراضافی نمیکنی

الان از هفت هفته سونو نرفتم تادو هفته دیگه که برم ان تی

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
ن خوشبحال تووقتی علایمی نداری همش نگرانی نکنه چیزی شده صدبار الکی سونو دادم ب صراحت میگم خوشبحاللللل ...

دیگه آدم همیشه باید الکی خودش رو اذیت کنه 

وقتی هیچ مشکلی نداری برای چی نگرانی ؟ اگه دور از جون چیزی شده باشه لکه بینی یا خونریزی میکنه آدم یا درد پیدا میکنه . یه بارداری عالی رو داری میگذرونی ، به جای اینکه کیف کنی الکی خودت رو اذیت می کنی 😐😐

سرت رو گرم کن که فکر و خیال نیاد سراغت .اسم انتخاب کن براش یکی دخترونه یکی هم پسرونه ، لیست سیسمونی بنویس ، کتاب تربیت بچه بخون ، روزی یه صفحه قرآن بخون براش 

در کل بسپار نی نی رو به خدا ، خودش داده ان شاالله خودش هم حفظش میکنه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
اتفاقا منم دوسال پیش بچم تو۱۶ هفته ایست قلبی کردوقتی سرم زدمدوروز هیچ علامتی نداشتمدیشب که باز بالا ...

این بنده خدا خودش استرس داره ، این چه خاطره ایه که تعریف میکنی براش دختر خوب ؟ خوب بدتر دلشوره میگیره 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
نون خشک و سیرابی برا تهوع خوبن

من ک تو حاملگیم بالا میاوردم از گوشت  بد ویاری بودم  همش میوه میخوردم با خرما  و بستنی مغز دار ماشالله بچم ۴کیلو تو ۳۷ هفته ب دنیا اومد همه  تعجب کرده بودن 

این بنده خدا خودش استرس داره ، این چه خاطره ایه که تعریف میکنی براش دختر خوب ؟ خوب بدتر دلشوره میگیر ...

من خودم بدترم بخدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
اتفاقا منم دوسال پیش بچم تو۱۶ هفته ایست قلبی کردوقتی سرم زدمدوروز هیچ علامتی نداشتمدیشب که باز بالا ...

حالا دور از جون بچهامون گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

وای ببخشید نمیخواستم بترسونمت

من بچه اولمم قلبش تشکیل نشد...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیگه آدم همیشه باید الکی خودش رو اذیت کنه وقتی هیچ مشکلی نداری برای چی نگرانی ؟ اگه دور از جون چیزی ...

ممنونم عزیزم چ قشنگ گفتین

چ میدونم بابا 

هرروز میگردم تو نت یه گیر جدید پیدا کنم بخودم بدم😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اون دستگاه رو خریدی برای قلب جنین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای ببخشید نمیخواستم بترسونمتمن بچه اولمم قلبش تشکیل نشد...

اهان 

من چند روز دگ میرم انومالی ان شاالله ک خوب باشه شمام همینطور

1
5
10
15
20
25
30
35
40