2777
2789

بچع خواهرم گرفتش 

پیر شدیم

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من گرفتممم خیلی بده آدمو خیلی ضعیف میکنه اصلاا هم خوب نمیشی خیلی وحشتناک و دردناکه

من پارسال عید گرفتم نمیدونم چی بود دو‌هفته تمام داغون بودم و‌زیر سرم منی که حتی دوران کرونا هم مریض شدم ولی انقد حاد نبود وضعم 

نزدیک دو ماه هست ایران پیچیده صداش در نمیارن هرکی سالمه با ده بار دکتر رفتن بدبختی بلاخره خوب میشه

ولی اونای ک مشکل دارن ریه شون درگیر میشه فوت میشن دو نفر  اینجا تو ی ماه فوت شدن هر دو جونن یکی خانم بچش سه سالش بود😞

نزدیک دو ماه هست ایران پیچیده صداش در نمیارن هرکی سالمه با ده بار دکتر رفتن بدبختی بلاخره خوب میشهول ...

اره بیخود نبود کمبود برق و گاز و بهونه کردن همه جارو تعطیل کردن مریضی اومده صداشونم درنمیاد حداقل ملت و واکسینه کنن می‌خوان اول آدم بمیره کم بشن ملت

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

خدا رحم کنه به همه ما که بچه مدرسه ای هم داریم  الهی ریشه کن بشه این ویروس ها

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 

ننه بدبخت باردارم گرفتم 

دوهفتس تازه دارم خوب میشم 

هنوزم سرفه‌ مونده 

راه نفسم که تازه داره باز میشه این دو هفته کیپ بود 

خیلی حالم بد بود 

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25