2777
2789
من پسر بزرگم بعد یک ماه که وحشتناک مریض شده بود تاااازه یکم بهتر شده، ولی پسر کوچیکم ازش گرفته الان ...

بچهامن اوایل مهرگرفتن باورت میشه اواسط آبان خوب شدن؟!🥺حالا باز مریضی دیگه نمیکشم😭😭😭

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
معلوم نیس خاک بر سرا دارن چ بلایی سر دنیا میارنمن دو سه ماه پیش تو یه چنل تلگرامی دیدم یکی نوشته بود ...

انقد گوه میخورن هی مرض میگیرن اخه ما بدبخت چه گناهی کردیم 

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای لعنت ب چین!کل عمرمون بااسترس گذشت گرونی و بیکاری و بدبختی کمه حالا این وسط ویروسای جدیدم اضافه ش ...

والا دوا درمونش که انگار هیچ تاثیری نداره سرم فقط دو ساعت سرپا نگه میدارتت انگار باید خودش از بدن خارج شه ادم از سر درموندگی میره بیمارستان

والا دوا درمونش که انگار هیچ تاثیری نداره سرم فقط دو ساعت سرپا نگه میدارتت انگار باید خودش از بدن خا ...

درسته ولی هزینه دوا درمونم بالاست ی دکترساده ویزیت ۱۰۰میگیره داروهاهم ب کنار حالا بخوای بری متخصص که دیگه هیچی😔

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید