من تازه عقد کردم خانواده شوهرم خانواده شهیدن میگن ما عروسی نمیگیرم برین ماه عسل منم دوست دارم عروسی بگیرم میدونم بعدا برام ارزو میشه.. چجوری راضیشون کنم؟
میشه لطفا بااحترام صحبت کنید؟ حوصله توضیح اضافی ندارم و لطفا قضاوت هم نکنید
من تو عقد میگفتم اصلا برام مهم نیس عروسی بگیرم یا نه و یه شرایطی پیش اومد و عروسی نگرفتیم ولی الان با اینکه 3سال میگذره هنوز حسرت میخورم کاش عروسی میگرفتم
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من همین الانش مطمئنم بعدا حسرت میشه شوهرمم میگ بگیریم اونا فعلا میگن نه امیدوارم قبول کنن
اگه همسرت موافقه که خوبه
من همسرم اصلا به دل من نگاه نکرد به خانوادشم هیچی نگف
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
وای اینجوری خیلی بدهباز خداروشکر این پشت منه میگه هرچی توبگی
اره خوبیش همینه دیگه