2777
2789
عنوان

ماه عسل

59 بازدید | 8 پست

من تازه عقد کردم خانواده شوهرم خانواده شهیدن میگن ما عروسی نمیگیرم برین ماه عسل منم دوست دارم عروسی بگیرم میدونم بعدا برام ارزو میشه.. چجوری راضیشون کنم؟

میشه لطفا بااحترام صحبت کنید؟ حوصله توضیح اضافی ندارم و لطفا قضاوت هم نکنید

فقط به شوهرت بگو من آرزومه عروسی و اگه نگیری تااخر عمرم به دلم میمونه دوست داشته باشه قبول می‌کنه.

چه مزخرفاتی مگه خانواده شهید عروسی نمیگیره ؟ می‌خوان از زیر هزینه ش فرار کنن

اگه دوس داری حتما بگیر چون بعدا حسرتشو میخوری

من تو عقد میگفتم اصلا برام مهم نیس عروسی بگیرم یا نه و یه شرایطی پیش اومد و عروسی نگرفتیم ولی الان با اینکه 3سال میگذره هنوز حسرت میخورم کاش عروسی میگرفتم

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط به شوهرت بگو من آرزومه عروسی و اگه نگیری تااخر عمرم به دلم میمونه دوست داشته باشه قبول می‌کنه.چه ...

دقیقا احتمالا همینطوره ... اخه خیلی مقیدن با اینکه من خودم تو خانواده ازاد بزرگ میشم

اتفاقا شوهرم پشت منه دعا کن قبول کنن

اگه دوس داری حتما بگیر چون بعدا حسرتشو میخوریمن تو عقد میگفتم اصلا برام مهم نیس عروسی بگیرم یا نه و ...

من همین الانش مطمئنم بعدا حسرت میشه شوهرمم میگ بگیریم اونا فعلا میگن نه امیدوارم قبول کنن

من همین الانش مطمئنم بعدا حسرت میشه شوهرمم میگ بگیریم اونا فعلا میگن نه امیدوارم قبول کنن

اگه همسرت موافقه که خوبه 

من همسرم اصلا به دل من نگاه نکرد به خانوادشم هیچی نگف

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
وای اینجوری خیلی بدهباز خداروشکر این پشت منه میگه هرچی توبگی

اره خوبیش همینه دیگه