2777
2789
عنوان

یه آقایی بهم گفت با شخصیت

107 بازدید | 12 پست

تو قطار بودم کنارم یه آقایی بود 

فکر کنم متاهل بود چون حلقه داشت 

من هر چقدر با مهماندار قطار حرف زدم جام رو عوض کنه 

گفت نمیشه و یه جوری تحمل کن 

حالا خانومش زنگ زد آقا گفت کنارم یه خانوم نشسته 

ولی نگران نباش خانم محترم و متشخصی هستش 

بعد جلوتر یه جای دیگه خالی شد خودش رفت اونجا 

به نظرتون چرا اینجوری گفت از کجا فهمید که 

من اینجوری ام ؟؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بابا اون می‌خواسته خیال خانومشو راحت کنه از بابت اینکه بدونه شوهرش کنار آدم خرابی ننشسته!

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی نگران نباش خانم متشخصی هستنش

والا اگر من بودم بیشتر بهم برمیخورد و عصبی میشدم انگار داره رو سرم منت میذاره که تعریف بکنه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

توقع داشتی بگه چی کلی وصله ناجور بهت بچسبونه تو اون موقعیت که خانمش برای خونش تشنه بوده ؟

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

فکر کرده بخاطر اونه میخوای جا عوض کنی اینجور گفت تا دست از سر کچل مهماندار برداری و بفهمی کاریت نداره یکم هندونه داد زیر بغلت هم خیال زنشو راحت کنه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

حرف خاصی نزده احساس میکنم ذوق زده شدی😁

خب آره نمی‌دونم چطور بگم 

اینکه کسی کنارم حس امنیت داشته باشه 

و اینطور بقیه ازم برداشت داشته باشن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

از سرسنگینیت و رفتار سطح بالات

خب خیلی سرسنگین هستم 

ولی همه بهم میگن خشکی