2777
2789
عنوان

خالم خیانت کرده شوهرخالم

| مشاهده متن کامل بحث + 4579 بازدید | 150 پست

شوهر خالم مرد خوبیه😭😭😭😭خالمم خوب بود از چقتی عمل زیبایی ابدو لیپو عمل بینی تزریق ژل انجام داد اینجوری شد

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

حتما شوهرخالتم پره ایراده وگرنه زن ک شوهرش آدم حسابی باشه سمت این کارا بعیده بره

نه گلم اینطوریام نیس همیشه خرابا خوش شانسن الان شوهرمن انواع بلاها و خیانت هارو به من کرده من که نباید برم رو زندگی بقیه خراب شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میرن دنبال عشقو حال عوضیا یه هرزه یه دختر کلاس سوم و یه شوهر عالی تازه شوهرشم شوهر دومیش بود با شوهر ...

عزیزم من یکی از دوستام دوست پسرش بهش خیانت کرد وقتی دبیرستانی بودیم 

پسره هیفده سالش بود رفته بود با زنی که دخترش چهارده سالش بود

یعنی در این حد اوضاع جامعه داغونه

اینا بیمار جنسی ان

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
نه گلم اینطوریام نیس همیشه خرابا خوش شانسن الان شوهرمن انواع بلاها و خیانت هارو به من کرده من که نبا ...

ببین چقد خوب داری باهاش زندگی میکنی و عکساشم پخش نمیکنی... میگن گناه فقط وقتی جلوه میکنه که یک زن مرتکبش بشه. اون وقت مستحق هر مجازات سنگینی میدوننش

فامیل خودتون بس نیست نی نی سایتیام ببینن؟!خدا ستارالعیوبه خدا نکنه ابروی مردم بیفته دست ما بنده هاش

حرف میکنم زود 

خدا از رو زمین ورشون داره هرچی مردو زن بی ناموسو

الهی آمین

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
ژن نمیتونه طلاق بگیره. مرد طلاق میده

زن نمیتونه طلاق بده اما می‌تونه با همسرش حرف بزنه بگه جداشیم 

بگه طلاق می‌خوام بگه می‌خوام برم سراغ زندگی خودم

نه بی آبرویی میشه نه خیانت نه...

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

توجه🚫🚫🚫🚫🚫

قضاوت نکنید

نمبتونم جواب تک تک پیاماتون بدم

فقط میگم خدایا بسه

چرا انقدر فاجعه؟؟؟؟؟؟

چرا

شوهر خالم مرد خوبیه😭😭😭😭خالمم خوب بود از چقتی عمل زیبایی ابدو لیپو عمل بینی تزریق ژل انجام داد ای ...

عزیزم ببخش وسط تاپیکت سوال بی ربط میپرسم خدابه دلت ارامش بده عمل ابدوش راضی بودپیش کدوم دکترانجام داد؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
حتما شوهرخالتم پره ایراده وگرنه زن ک شوهرش آدم حسابی باشه سمت این کارا بعیده بره

زن و مرد ذات درست و با خانواده

طرف ایراد داشته باشه طلاق میگیره ولی خیانت نمیکنه 

واسه تفکر شما متاسفم