2777
2789

چند ساله باهاشم اون موقع خواستگار رسمی هم اومده بودن ک شرایط من جور نبود ردش کردم

و الان شرایط اون جور نیس نمیتونه بیاد جلو 

وقتی پسره تنها داراییش سه میلیارده ک جنس های مغازشه و زیر چند تا چک و قرض هم هس بخاطر جنسهاش(مغازش هم اجاره )

ینی هر چی درمیاره میده جنس جدید میخره و هیچی واسه خودش نگه نمیداره 

با این اوضاع نمیتونه بیاد جلو چون نمیتونه طلا بخره برا سرمایه گذاری و نمیتونه خونه هم بخره 

شخصیت ش هم معمولی

من عاشقشم ولی بخاطر خونه نداشتنش دو دلم

دو دلم چون دشمن زیاد تو فامیل آشنا داریم منتظرن ببین من گل پسراشونو رد کردم میخوام با کی ازدواح کنم  خانوادم ناراحتن بخاطر اوضاع مالیش و خونه نداشتنش بیشتر بخاطر این دلگیرم بخاطر ناراحت شدن خانوادم

چیکار کنم جز این کسی ب دلم ننشست

اینم ک شرایط ازدواج نداره 

موندم چی بگم بهش چیکار کنم ک قانع بشه

من ترجیح میده خونه داسته باشم ولی یه مدت کم بخورم کم بپوشم ولی اون برعکس من فکر میکنه

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

نظرم اینه به خاطر حرف مردم زندگی نکن 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀