2777
2789
عنوان

از ناراحتی خوابم نمیبره

409 بازدید | 43 پست

دلم اونو میخواد فقط خودش چرا خدا وقتی میدونسن اونو بهم نمیده سر راهم گذاشت . بابا من به جز درد احساس خودم برای درد اونم عذاب میکشم خدایا چه گناهی کردم که این دردو دادی بهم

تورخدا باهام حرف بزنید دارم دیوونه میشم 

عروس خانوم ۱۴۰۳ هستم 👰🤵 شماهم دعوتید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو امروز اینجوری؟ من سالهاست ک از ناراحتی خوابم نمی‌بره

تو تاپیک اخرمهس

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

قشنگ توضیح بده ببینم چی شده 

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

چی شده اون شخص کجاس الان ک ناراحتی

امروز بعد از کاتمون رفتم دیدمش دردم تازه شد بهم گفت میخواد بره یه جای دیگه زندگی کنه گفت نمیتونه بامن باشه نمی‌تونستم دل بکنم از عصر تا الان فقط دارم گریه میکنم

قشنگ توضیح بده ببینم چی شده

دوسم نداره بخاطر خودم کات کرده چون میگه با من آینده ای نداری چون کلا نمیتونه ازدواج کنه ولی من میخوامش من خیلی آدم وابسته و احساسیم نمیتونم 

دوسم نداره بخاطر خودم کات کرده چون میگه با من آینده ای نداری چون کلا نمیتونه ازدواج کنه ولی من میخوا ...

کسی ک شمارو نمیخاد باید رها کنی چقد باهاش تو رابطه بودی عزیزم؟

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

امروز بعد از کاتمون رفتم دیدمش دردم تازه شد بهم گفت میخواد بره یه جای دیگه زندگی کنه گفت نمیتونه بام ...

منم همین شرایط و زندگی رو داشتم خیلییییی سخته خیلی  امیدوارم قلبت آروم شه اولاش سخته ولی کم کم خوب میشی

کسی ک شمارو نمیخاد باید رها کنی چقد باهاش تو رابطه بودی عزیزم؟

یک سال ولی اولین مردی بود که باهاش دوست شدم اولین نفر زندگیم می‌دونم باید رها کنم ولی دیگه های غرورم واسم مهم نیست شبیه این دخترای آویزون شدم فکر نمی‌کردم اینجوری بشم ولی شدم 

یک سال ولی اولین مردی بود که باهاش دوست شدم اولین نفر زندگیم می‌دونم باید رها کنم ولی دیگه های غرورم ...

عیبی ندارع از الان درستش کن سخته ولی فراموش میشه

یک سال ولی اولین مردی بود که باهاش دوست شدم اولین نفر زندگیم می‌دونم باید رها کنم ولی دیگه های غرورم ...

ببین عزیزم تو باید این شکست و‌میخوردی تا یاد بگیری قوی شی بعد از اون انقد قوی میشی ک دیگ ن احساسی داری ن قلبی فقط خودت و مهم میدونی و بس