2777
2789

عنوان تاپیکو😂

این تایپیکو از پست یکی از کاربرا کپی کردم خداییش راست نوشتهههههقبول دارید؟؟؟؟😂😂

.

《《چرا فقط فامیل های شما ها وقوم شوهر های شما اهل طلسم هستند دم به دقیقه طلسمتون میکنند 👀😹

چرا شوهرای اکثریتتون یک دختر خاله داره که قبلاً شوهرتون خواستگارش بوده الان تو جمع بهتون تیکه میندازه و عشوه خرکی میاد برای شوهراتون👹🤥

چرا اکثراً پوشش مناسب دارید تو مهمانی ها فقط یکی از جاری هاتون هست همه چیش ریخته بیرون تو جمع و با لباس خواب میاد 🥵

چرا اونایی که دوست پسر دارید اکثراً خانواده ها در جریان هستند و ماه دیگه  طرف میخواد بیاد خواستگاریتون 🥲》》

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️

گزینه اخر خیلی هم عجیب نیستا

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بخدا شاید باورت نشه ولی جدی جدی شوهر منم قبلا خاستگاری دخترخالش رفته 😐🤣🤣🤣🤣

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخدا شاید باورت نشه ولی جدی جدی شوهر منم قبلا خاستگاری دخترخالش رفته 😐🤣🤣🤣🤣

باورم میشه بابا😂😂این که انقدر مشترکه جالبههه

👌وای منم این تاپیک دیدم فکر کنم کاربر نورا بود خیلی کامنت هاش باحاله و حق هست هر کجا کامنت میذاره😂😂

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
👌وای منم این تاپیک دیدم فکر کنم کاربر نورا بود خیلی کامنت هاش باحاله و حق هست هر کجا کامنت میذاره😂 ...

اونی که من دیدم کامنتارا بسته بود

برای همین کپیش کردم😂😂

اونی که من دیدم کامنتارا بسته بودبرای همین کپیش کردم😂😂

این تاپیکش دیدم آره کلا تو هر تاپیکی کامنت میذاره دیدم خیلی حق میگه 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
ماه دیگش عجیبه😶😂😂

آهنگ امضات >>

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

اینو یادت رفت که بگی تو هر خانوده یه خانم شوهر دزد هست 

یه زن عموکه دعا میگیره ازدعا نویس برای بقیه 

اینم بگو بچه های بقیه بی تربیتن و بخدا بچه اینا یه گوشه نشسته بود موزشومی‌خورد مادر بفداش