2777
2789
عنوان

از ناراحتی خوابم نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 43 پست
اون نمیخواد ۲۰ سال هم نگهش داری ب زور بازم میره

می‌دونم ولی یه جوری حرف میزنه انکار دیگه عمری ندارع بعد میگه بخاطر خودت کات کردم تو باید به زندگیت برسی ،عذاب میکشم 

عروس خانوم ۱۴۰۳ هستم 👰🤵 شماهم دعوتید
ای خدا نگو خیلی‌ سخته ازدواج کردی!

نهههه 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم همین شرایط و زندگی رو داشتم خیلییییی سخته خیلی امیدوارم قلبت آروم شه اولاش سخته ولی کم کم خوب م ...

😞😞کاش هیچوقت نمیدیدمش

می‌دونم ولی یه جوری حرف میزنه انکار دیگه عمری ندارع بعد میگه بخاطر خودت کات کردم تو باید به زندگیت ب ...

راست میگه بخاطر خودت هم هست  اون الان مغزش کار میکنه ولی شما فقط قلبت اون داره فکر میکنه ک چرا الکی باهات وقت بگذرونه وقتی تهش هیچی نیس من میدونم الان شما حاضری تا آخر عمر اون پسر تو زندگیت باشه حتی اگه مجردم بمونید و ازدواجی نباشه

راست میگه بخاطر خودت هم هست اون الان مغزش کار میکنه ولی شما فقط قلبت اون داره فکر میکنه ک چرا الکی ...

دقیقا من فقط اونو می‌خوام هیچکی به چشمم نمیاد چیکار کنم قلبم آروم نمیشه سرمو کجا بکوبم خدایا چرا مگه من دل کی رو شکستم که اینجوری دارم تاوان میدم

تجربه بود خدا این اتفاق و برا همه ادما پیش میاره تا دیگ عوض شن

چطور آدما این همه درد میکشن و از اون درد نمیمیرن چرا من نمردم هنوز  امروز قفل شده بودم نمی‌تونستم از ماشینش پیاده شم با صدای بلند گریه میکردم خدا می‌دونه چی کشیدم تا تونستم دل بکنم 

دقیقا من فقط اونو می‌خوام هیچکی به چشمم نمیاد چیکار کنم قلبم آروم نمیشه سرمو کجا بکوبم خدایا چرا مگه ...

چون خودم اینجور بودم  الان درکت میکنم من فقط فوری رفتم سرکار فروشندگی تا حالم خوب شه تنها راهم همین بود من شبی ک اون پسر رفت تا صبح نشسته بودم تو جا م. و نگاه دیوار میکردم و اشک میریختم من از ترس اینکه اون رفته کل بدنم میلرزید ۸ سال باهم بودیم کلی خاطره 

ولی الان حالم خوبه و از اون متنفرم تو هم خوب میشی

چطور آدما این همه درد میکشن و از اون درد نمیمیرن چرا من نمردم هنوز امروز قفل شده بودم نمی‌تونستم از ...

نباید وابسته هیچکی شی چرا وابسته شدی؟از این ب بعد ب هیچکی دل نبند همه میرن هیچکی نمیمونه باهات  دل ب کسی خوش نکن 

چون خودم اینجور بودم الان درکت میکنم من فقط فوری رفتم سرکار فروشندگی تا حالم خوب شه تنها راهم همین ...

وای خدا هشت سال چطور تونستی دل بکنی عزیزم چقدر سخت بوده واست من نمیدونم این پسرا احساس ندارن 

نباید وابسته هیچکی شی چرا وابسته شدی؟از این ب بعد ب هیچکی دل نبند همه میرن هیچکی نمیمونه باهات دل ب ...

اولین تجربه بود با اطمینان اومد گفت من جدیم بچه که نیستم وایساد خوب وابسته شدم بعد بهم گفت چرا نمیتونه باهام باشه  امروز می‌گفت کات کردم که وابسته نباشی گفتم یکم دیر نیست واسه این حرف

وای خدا هشت سال چطور تونستی دل بکنی عزیزم چقدر سخت بوده واست من نمیدونم این پسرا احساس ندارن

نمیتونستم انقد حالم خراب بود ۸ روز بیمارستان بستری بودم پیام دادم بهش گفت ب درک الکی خودتو مریض نکن بلاکم کرد رفت حالمو نپرسید  مامانم پیرزنه بیچاره  از صبح تا شب بالا سرم بود قرص اعصاب میخوردم بدون هیچ غذایی معده م آتیش میگرفت انقدددددد زجر کشیدم   الان حالم از اون پسر ب هم میخوره 

بخاطر همینه میگم ناراحت نباش من این همه زجر کشیدم و نمردم تو هم خوب میشی ولی باید دیگه یاد بگیری عاشق کسی ک قراره بره نشی

اولین تجربه بود با اطمینان اومد گفت من جدیم بچه که نیستم وایساد خوب وابسته شدم بعد بهم گفت چرا نمیتو ...

خب اینم درس دوم ک به حرف کسی اعتماد نکنی پسرا زیاد دروغ میگن 

چند سالته