2777
2789

از دور مغرور و خود خواه به نظر میرسی ولی تا یمی باهات گرم بگیره بهترین هم صحبتی

همیشه به تمیزی و آراسته بودنت اهمیت میدی

در انجام کارهات بسیار آرام و وقت گیر کاراتو انجام میدی 

همسرت کسیه که قیافش برعکسه توا بور و کم مو

ارام و با سلیقه حرف میزنی 

استخوان درد و سردرد های گاه و بیگاه داری

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چشمای شمارو ندیدم

ولی یکی ۲ نفر اینجا عکس چشماشونو از قدیم گذاشتن خودم ترسیدم وقتی دیدم انگار مشکل روانی داشتن البته دور از جون شما و بقیه❤

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
دوباره میزارم

باشههه منتظرمممم

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
از دور مغرور و خود خواه به نظر میرسی ولی تا یمی باهات گرم بگیره بهترین هم صحبتیهمیشه به تمیزی و آراس ...

منم بگو عزیزم

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏
باز گزاشتم

نیست نزاشتی ک

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
چشمای شمارو ندیدمولی یکی ۲ نفر اینجا عکس چشماشونو از قدیم گذاشتن خودم ترسیدم وقتی دیدم انگار مشکل رو ...

من دیدم اونا که افسردگی شدید دارن چشماشو انگار از حدقه میزنه بیرون

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

از دور مغرور و خود خواه به نظر میرسی ولی تا یمی باهات گرم بگیره بهترین هم صحبتیهمیشه به تمیزی و آراس ...

واییییییییی ارهعهعه ارهههههههه تروخدا باز بگو

ایندم چی میشه