2777
2789
عنوان

امشب حتما دعا کنید حتی

50 بازدید | 4 پست

اگه اعتقاد ندارید

خواسته هاتون رو تو تاپیک های مرتبت بزارید 

ربطی به اعتقاد نداره 

حتی اگه مسیحی باشید یا بی دین یا یا یا

دلیل داره و اون هم اینکه امشب خیلی ها تمرکزشان روی چیزهای خوبه

روی ثروت ، خانواده خوب ، برکت و ....

و برای هم دعا کنید 

و دلیل داره باز

و اون هم اینکه الان منِ کنکوری پرم از فکر منفی

فاطمه نگران اینکه بچه دار نشه و پارمیدا نگران پارتنرشه‌ :")

ولی تویی که دنبال عشقی افکار منفی منِ کنکوری رو نداری منم مال تو رو ندارم

برای همین میشه انرژی مثبت و جذب خوبی ها 🫂🦋✨️

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

موفق باشی عزیزم 

همونی ک میخوای میشه خدا خییییلی مهربووونه

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

من یه بار کوچیک بودم حدود ۱۰ سالم اینا یه دعایی رو هر سال میکنم هیچ وقت نشده تا حالا

بخاطر همین دیگه هیچ وقت چیزی نخواستم 

خدایا کاش واسه یه بارم که شده بود دستمو میگرفتی💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

موفق باشی عزیزم همونی ک میخوای میشه خدا خییییلی مهربووونه

مرسی از دعای خیرت 🫂🦋

امیدوارم بهترینا‌ پیش بیاد واست🩶

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

مرسی از دعای خیرت 🫂🦋امیدوارم بهترینا‌ پیش بیاد واست🩶

مرسی عشقم انشالله🤲🤲🤲

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736