2777
2789

معلمشون هر روز یه متنی رو تعین میکنه و میگه باید بچه ها روخوانی کنن و صوتی بفرستن 

اما مادر یکی شون میره و از یه برنامه ایی استفاده میکنه برنامش طوریه که هر جمله ای رو که میخونن میتونن فیلمو متوقف کنن و وقتی هم که دوباره تمرین کرد میتونه ادامه فیلمو بده معلمشونم چیزی نمی فهمه  و همیشه تو کروه تشویقش میکنه 

ومنی که ساعت ها برای روان خوانی بچم وقت میزارم تا بتونه یه صوتی بود غلب بفرسته معلمم اخرش بهم میگه یکی داره تو گوش بچه پچ پچ میکنه 

بنظرتون چجوری غیر مستقیم به معلم شون بگم که اون مادر داره همچین کاری میکنه 

(مثلا به معلمشون بگم میشه منم برای روان خوانی دخترم از این برنامه استفاده کنم چون میشه فیلمو متوقف کرد و میشه دامشو بعدا ضبط کرد) 

یه همچین چیزی😂

میشه شما برام ویرایشش کنید تا خوب و محترمانه بنظر برسه😂🤦🏻‍♀️

هرسه تا انکانتم پرید🤦🏻‍♀️دیگه شماره ای ندارم🤒 الانم دارم از انکانت مامانم به صورت مشترک استفاده میکنیم

عزیزم شما با اون مادر و دختر چی کار دارید اخه؟؟؟

خیلی خوشتون میا خب شما هم از اون برنامه استفاده کنید..

زیر اب اونا رو زدن درست نیست به نظرم

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برنامه نمی‌خواد که گوشی قابلیتشو داره

اره همون قابلیت گوشیو میگم 

هرسه تا انکانتم پرید🤦🏻‍♀️دیگه شماره ای ندارم🤒 الانم دارم از انکانت مامانم به صورت مشترک استفاده میکنیم

عزیزم بنظرم ضایع شدنه اونا هیچی به شما نمیرسونه ، بزارید الان مادرش همینجوری گول بزنه خب اخر ترم موقع امتحانا وقتی مادرا مدرسه نیستن میخواد چیکار کنه ؟ ولش کن بابا برا خودت دردسر درست نکن فقط اعصاب خودتو خورد میکنه قشنگم

دیدنی ، مثل ماه شب 🌙 

عزیزم شما با اون مادر و دختر چی کار دارید اخه؟؟؟خیلی خوشتون میا خب شما هم از اون برنامه استفاده کنید ...

خب دوست دارم یه جوری لوش بدم🤦🏻‍♀️

میدونم مرض دارم😐😂

شما هم همون کاری رو بکن که مادر اون دانش اموز کرده چرا میخوای اونو پیش معلم خراب کنی 

کار شما زیر اب زنیه و خیلی کار کثیفیه ،بچه ت بعدا یاد میگیره اگه تشویق نشد یا اصلا چیزی باب میلش نبود به جای اصلاح خودش بگرده از دیگران آتو بگیره 

یا دارم به گوگل ثابت می کنم ربات نیستم یا به مامان بزرگم ثابت می کنم گشنم نیست...                 

بنظرم کاری به اون مادر و دختر نداشته باش.

معلم این تکالیفو میده که بچه ها پیشرفت کنن، رو پیشرفت بچه خودت تمرکز کن ، اگه معلم حرفی از تقلب زد نشونه اینکه بچه ات کارش درسته و خوشحال باش