2777
2789
عنوان

مادر یکی از همکلاسی های دخترم بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 36 پست
کابری مال منو دخترمه

اوکی نمیخوام دل کسیو بشکنم انشالله که همینجوره

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ع شما 🙈❤️ خیلی وقته میخوام ازتون بپرسم شما گردوی فسنجون رو چند ساعت میزارین لعاب بده؟ برای بیست تا ...

عزیزم من گردو را قشنگ آسیاب میکنم.بیشتر لعاب میده.و اول پیاز رنده شده را کمی تفت میدم و مرغ هاروتکه ریز میکنم و تفت میدم بایک قاشق روغن و بعد گردوها رو میریزم و تفت میدم.بعد آب میریزم اونم کم و حدود ۲ساعته قشنگ روغن پس میده.میتونی رب انار روهم همون اول قبل آب بریزی و یا اواخر پخت بریزی.من شکر نمیزیزم و شیره انگور یاخرما میریزم.

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم من گردو را قشنگ آسیاب میکنم.بیشتر لعاب میده.و اول پیاز رنده شده را کمی تفت میدم و مرغ هاروتکه ...

اهان ممنون 🌺🌿

یه جا گفته بودین گردو رو جدا سه چهار ساعت رو شعالهٔ کم میزارید یا من اشتباه متوجه شدم؟ 

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

اهان ممنون 🌺🌿یه جا گفته بودین گردو رو جدا سه چهار ساعت رو شعالهٔ کم میزارید یا من اشتباه متوجه شدم ...

قبلا اینکارو میکردم...‌جدیدا یه روش راحتتر پیدا کردم...که همینه که گفتم.....میتونید اون کاروهم انجام بدید.چون گردو هرچی بیشتر بمونه بیشتر روغن میندازه.من قبلا مرغ رو جدا میپختم و ریش میکردم و اضافه میکردم.الان مرغ رو تیکه ای ریز خورد میکنم و همون اول با گردوها میریزم.این جوری چون همزمان پخته میشن وقت کمتری میگیره و مرغ قشنگ طعم گردو رو به خودش میگیره.البته بعضیا گوشت میریزن.هرکسی روش طبخش فرق داره.

قبلا اینکارو میکردم...‌جدیدا یه روش راحتتر پیدا کردم...که همینه که گفتم.....میتونید اون کاروهم انجام ...

اهان پس این بهتره.. درسته...... ممنون 

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

اهان پس این بهتره.. درسته...... ممنون

بله عزیزم .این مدلی رو بیشتر دوست داشتیم.مامان خودم از ایناس که فسنجون رو از ۶صبح میزاره تاظهر....ولی من تو ۲ الی ۳ساعت هم گذاشتم و اوکی بوده.