2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درد خیلی زیادی داشتم ولی به مقعد ربطی نداشت دفعه آخری که می خواستم سنگ دفع کنم دل‌پیچه شدیدی گرفتم ر ...

دل پیچه ینی شکمت درد میکرد یا پهلوهات؟

من چن روز پیشا برا بواسیرم زنیان و‌گردو

و سیاهدونه عسل خوردم

اینا برا سنگ هم هستن

اون روز دل پیچه دلشتم تو شکمم

میرفتم دسشویی هیچی نمیومد

حالا چند روزه تکرر و سوزش ادرار و احساس فشار توی ناحیه ادراری دارم

بنظرت سنگه؟

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
دل پیچه ینی شکمت درد میکرد یا پهلوهات؟من چن روز پیشا برا بواسیرم زنیان و‌گردوو سیاهدونه عسل خوردماین ...

شکمم درد خیلی زیادی داشت، سرچ کردم نوشته بود سنگ به روده ها فشار میاره باعث دلپیچه میشه، آره علایم تون مثل سنگ کلیه هست فقط سوزش من همیشگی بود نه فقط موقع ادرار کردن

شکمم درد خیلی زیادی داشت، سرچ کردم نوشته بود سنگ به روده ها فشار میاره باعث دلپیچه میشه، آره علایم ت ...

مال منم همیشگیع

پس این دارو گیاهیا تکونش داده

چیکار کردین افتاد؟

دل پیچه ینی شکمت درد میکرد یا پهلوهات؟من چن روز پیشا برا بواسیرم زنیان و‌گردوو سیاهدونه عسل خوردماین ...

البته اولین بار بود سنگ که تکون خورد دل‌پیچه داشتم قبلش همون کلیه درد و سوزش داشتم موقع دفع سنگ من دو سه سالی یک بار درگیر سنگ کلیه میشم

مایعات فراوان، عرق خارشتر، از پله خیلی بالا و پایین میرم و طناب زدن پیاده روی

مررسی عزیزم🥲❤️

خواهش میکنم عزیزم ، یه دکتر برو آزمایش بده.انشاالله زودتر دفع شده از سرش راحت شی راستی قطره سنگکل و ...

حتما ❤️❤️❤️❤️❤️