2777
2789
عنوان

شوخی با پارتنر

113 بازدید | 11 پست

باهاش خیلی سطحی شوخی کردم پیام داد گفت کی بشه از شرت خلاص بشم ازت متنفرم بخدا  :/  آخه حالا دلم شکست جهنم 

ولی مگه اسلحه گذاشتن با من دوست بمونه؟ 

نظرسنجی
تو این سالا دیگه هر اشتباهی از دستم برمیومدو کردم 🥀

این حرف شوخی نبوده عاا

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یا حسین

ب شوخی گف یا جدی؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدی

وااا

نزدی دهنش صدا بز کوهی بده؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
ن من باهاش شوخی کردم الکی گفتم تو اینستا پست فرستادم برات عصابش خورد شد کلی چیز میز بهم گفت 😔

حرفی که بهتون زده رو گفتم

نمیدونم شوخیتون چی بوده ولی در هر صورت این لحن واقعا قشنگ نیست

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
وااانزدی دهنش صدا بز کوهی بده؟

گفتم مگ مجبوری با منی خب میخوای راحت شی راحت کن خودتو  

گفت گوشیمو خاموش میکنم تا  صب حرف بزن خسته شی 😐😔

گفتم مگ مجبوری با منی خب میخوای راحت شی راحت کن خودتو گفت گوشیمو خاموش میکنم تا صب حرف بزن خسته شی ...

بلاکش بره

پسره بی‌شعوره بی تربیتو

طرز برخورد با ی دخترو بلد نیس

بلاکش برهپسره بی‌شعوره بی تربیتوطرز برخورد با ی دخترو بلد نیس

اصلا رابطمون خوب نیست 

خیلی خواستم تموم کنم ولی وابستگیم اجازه نمی‌ده

اصلا رابطمون خوب نیست خیلی خواستم تموم کنم ولی وابستگیم اجازه نمی‌ده

عزیزم ادم ی بار بمیره بهتره تا اینک هر روز بمیره و زنده بشه

ته این رابطه واضحه 

اونی ک کات میکنه تو باش ن اون