2777
2789

ما ک بخیل نیستیم ولی ۷۰ درصدشون ک درخواست میدن

جدیدا هم تاپیک میزنن ک میخوان با ی خانوم متاهل برن تو رابطه نظر سنجی هم میکنن....خوبه والا واسه بدبخت کردن دیگران و خراب کردن زندگی ها نظر سنجی مُد شده

الان دقیقا تو این سایت چکار میکنید؟؟؟؟؟ حامله اید؟؟؟؟ میخوایید بزایید؟؟؟؟😑😑😑

حداقل وقتی می‌آیید آدم باشید 

عاشق گربه ها🥺❤️

اومدن بزان دنبال دکتر و بیمارستانن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

الان میان

وای به شما چیکار دارن مگه

اونا هم ادمن

خب درخواستشون قبول نکنید

خب خوشمزه بازی هاشون وسط تاپیک ها نادیده بگیرید

وای اگر ممنوع بود گزینه مرد نمیزاشتن

وای مگه چه ازاری به شما رسوندن

اونجایی من از کاربرای این سایت نا امید شدم که یه اقا کافی بود تاپیک بزنه تا پربازدیدش کنن

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره ی کاربری بود میگفت باردارم

در مورد زایمان سوال پرسیدم یکی ک اسم‌کاربریش خانم بوده ب بهونه راهنمایی بهش درخواست دوستی داده اینم قبول کرده

طرف پیام داده ک من مردم فانتزیم زن باردار یا متاهله

شوهرش دیده بود میگفت دعواشده

اره ی کاربری بود میگفت باردارمدر مورد زایمان سوال پرسیدم یکی ک اسم‌کاربریش خانم بوده ب بهونه راهنمای ...

چقدر ی آدم میتونه کثیف باشه ک به زن متاهل و حامله چشم داشته باشه اه

عاشق گربه ها🥺❤️
اره ی کاربری بود میگفت باردارمدر مورد زایمان سوال پرسیدم یکی ک اسم‌کاربریش خانم بوده ب بهونه راهنمای ...

خاکش😂😂😂

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]

اینجا هیشکی بیشتر از کسی نمیدونه درخواستا همشون چرت و پرت و اینه که طرف مرد باشه یا زن مریض نباید قبول کرد کلا

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

دقیقا مث اینکه نظرشون رو زنای بارداره کثافتا😐از ترس این زن نماها هرکی درخواست میده بهم چ زن چ مرد رد میکنم 

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶