2777
2789
عنوان

دورهمی‌شب‌آرزو‌ها(نی‌نی‌سایتیای‌عزیز‌تشریف‌بیارید🌱🌚🪐)

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 227 پست
خدایا من سالهاست آرزوی بچه دار شدن و اولاد داشتن دارم خدایا دیشب خواب دیدم زایمان کردم و از سینم شیر ...

ازخانوم ام البنین میخوام واسطه بشه پسرش که تاج سرمنه دامنتوسبزکنه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدایاخودت میدونی توچه تنگنایی هستم وزندگیم پرازگره کوره لطفاراه نجاتی برای من بفرست وظالمان وحسودان روازسرراهم بردارالهی آمین

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
@مغرورجذاب @بتی1 @قاصدکggg

ممنونم عزیزم ک ب یادم بودی امیدوارم سال بعد هر ارزویی داری براورده شه و منم بچم اینبار بغل بگیرم بر حاجت رواییمون ۱۴صلوات میفرستم

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

ممنونم عزیزم ک ب یادم بودی امیدوارم سال بعد هر ارزویی داری براورده شه و منم بچم اینبار بغل بگیرم بر ...

قربان شما❤️

انشاالله 

امیدوارم خدایاریمون کنه🌱❤️🤲🏻

ممنونم🤍

@دایناسور_صورتی @تارا_کره_اسب_قهرمان @new_ayma @دخترتلاشگر @کردستان_زیبا

ممنون گلم 🧡🌠

منم دعا میکنم براتون 

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. عشق یعنی یه پلاک که زده بیرون از دل خاک. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                                   همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love