2777
2789

گفتم فقط کسایی که در جریانن بیان چون بقیه فقط با توجه به این تاپیک منو قضاوت میکنن و میگن مقصرم.از گذشته و کارایی که خواهرشوهرم باهام کرد خبر ندارن.اون دو هفته پیش کارایی باهام کرد که همه حتی خود شوهرم گفتن از این به بعد باهاش سر سنگین باش

یکی از اقوام شوهرم فوت شده و امروز مراسمش بود.منم مجبور شدم رفتم.وارد مسجد که شدم دیدم مادرشوهرم و جاریم نشستن و به دیوار تکیه دادن کنارشونم شلوغ بود اصلا جا نبود که من بخوام بشینم.خواعرشوهرم هم دو قدم اون طرف تر نزدیکشون نشسته بود کنارشم خالی بود که من بشینم ولی جایی نبود که تکیه بده و پشتشم خیلی کم به بقیه خانما بود

من رفتم جلو به خواهرشوهرم فقط سلام کردم و سریع ازش رد شدم و رفتم به مادرشوهرم و جاریم دست دادم.مادرشوهرم اشاره کرد که برو کنار دخترم بشین.دخترشم خودشو جمع و جور کرد که برم کنارش.گفتم اونجا جا نیست تکیه بدم و زود رفتم کلا اون طرف دیگه نشستم و به دیوار تکیه دادم

دیگه قرآن خوندم شوهرم زنگ زد که بریم خونه.رفتم خدافظی کنم دیدم جاریم و خواعرشوهرم بدون خدافظی رفتن و فقط مادرشوعرم مونده.باهاش خدافظی کردم اومدم بیرون شوهرم گفت خواهرم از مسجد که اومد ییرون منو دید ولی باهام سلام نکرد و روشو ازم برگردوند.گفتم حتما تو رو ندیده

ولی خودم که میدونم بر خلاف همیشه که رفتن و اومدنش با ما بود با ماشین برادرشوهرم رفته بود خونه اش

حالا خیلی میترسم که نکنه باز حرف در بیاره که تو مسجد جلو مردم آبرومو بردن و به من دست نداده و منو کوچیک کرده و از این حرفا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درجریان هیچی نیستم ولی فتنه رو عروس بپا کرد وخواهرشوهر ادامش میده😅😅😅

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

اصلا به روت نیار بگو وا من که اول به ایشون سلام دادم

ممکنه برا دست ندادنم بگه؟

میدونی میگم نکنه من فکر کردم اون داره خودشو جمع و جور میکنه که کنارش بشینم ولی اون در اصل داشته جلو پام بلند میشده

چون سریع رد شدم رفتم.میگم نکنه تا من رد شدم اون از جاش بلند شده و دیده من نیستم باز نشسته

اگه اینطوری شده باشه خیلی بده

عزیزم در جریان تاپیکام و مشکلاتم با خواعرشوعرم هستی؟!

حرکت خوبی بود.حقش بود بنظرم.وقتی قسم دروغ می‌خورد و تو رو وارد بازیش کرده بود خواستونظر خودشو از طریق شما و از زبون شما عملی کنه باید فکرشومیکرد.آرامشو چندروز ازتون نگرفته بود؟خب پس اون خودش احترام خودشو نگه نداشته واینکه تو مسجدو مراسم عزا ک جای خوش‌وبش بیشترازین نیست.خیلی عادی و نرمال مناسب اون مراسم رفتار کردی.بیخیال.مگه باید بری باهمه ی آشناها دست بدی؟اصلا چه بده همین دست دادن وقتی آدم بعدش نمیتونه بره دستشوبشوره.شایداونجا خرما خواستی برداری خب با اون دست میشه؟

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون
ممکنه برا دست ندادنم بگه؟میدونی میگم نکنه من فکر کردم اون داره خودشو جمع و جور میکنه که کنارش بشینم ...

چقد بده منم اگه جواب بدم یا رفتاری در جواب رفتار بد خودشون داشته باشم باز بعد تا چندوقت کلنجار میرم با خودم نکنه بد شد..نکنه نباید میگفتم..نکنه... 

ولی یچیز بگم نمیشه ک همیشه همه از آدم راضی باشن.از خودت نگذر.ما عادت کردیم زورمون فقط به خودمون برسه.خودمون اذیت بشیم خودخوری بکنیم ولی چیزی نگیم یوقت بو نباشه ناراحت بشن بگن آدم خوبی نیست. باید بریزیم دور این طرح آره های قدیمی رو.احترام و نگه داشتن حدو مرز و فاصله با همه علی الخصوص آدمای پرحاشیه و سودجو .دقیقا کاری ک شروع کردی

چقد بده منم اگه جواب بدم یا رفتاری در جواب رفتار بد خودشون داشته باشم باز بعد تا چندوقت کلنجار میرم ...

*بد نباشه

*طرحواره 

ممکنه برا دست ندادنم بگه؟میدونی میگم نکنه من فکر کردم اون داره خودشو جمع و جور میکنه که کنارش بشینم ...

دیگه هرچی بوده گذشته ، همیشه خانمانه رفتار کن نه زیاد صمیمی شو نه زیاد خودتو بگیر، همیشه هم تو جمع یجور رفتار کن فردا حرفی شد نگن آره بابا عروسه مشکل داره

چقد بده منم اگه جواب بدم یا رفتاری در جواب رفتار بد خودشون داشته باشم باز بعد تا چندوقت کلنجار میرم ...

چقد خوب گفتی پناه.اسکرین گرفتم تا هیچوقت حرفاتو فراموش نکنم.واقعا هم ما زورمون فقط به خودمون میرسه

امشب خونه مادرشوهرم بودن تا ما درو باز کردیم هنوز تو حیاط بودیم صداش اومد که به بچه هاش میگفت بریم.ولی خداروشکر به شوعر من هیچی نگفت که منو برسون و این حرفا.خودش دست بچه هاشو گرفت رفت

این داستان یه چیزی برا من داشت این بود که دیگه زنگاش و کاراش تموم شد خداروشکر

چقد خوب گفتی پناه.اسکرین گرفتم تا هیچوقت حرفاتو فراموش نکنم.واقعا هم ما زورمون فقط به خودمون میرسهام ...

خداروشکر که آخرش نتیجه ی خوبی داشته.از قدیم گفتن دیگه ..عدو شود سبب خیر اگر خداخواهد.این قضیه اگر یکم اذیتتون کرد ولی ارزششو داشته دردسراش دیگه جمع شد از زندگیتون