2777
2789
عنوان

اوف ناهار اردک خوردمم دلم سنگینه

| مشاهده متن کامل بحث + 25178 بازدید | 407 پست
اوووو نه بابا؟عرضم به حضورت ما تو روستامون اذدک نگه میداریم ولی نه برای خوردن!روی شعورت کار کن نمیدو ...

پماد لازمی هااااا

فقط به مامانت از طرف من بگو رو تربیتت کار کنه به کسی که تازه غذا خورده نگی عوووق

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا نوشابه داریم ولی خوب من چالش حذف قند دارم اینا رو نمیتونم بخورمم

یه خرده بخور معدتو سبک میکنه اگه زنجبیل داری اونم خوبه زنجبیل بخور

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

پماد لازمی هااااافقط به مامانت از طرف من بگو رو تربیتت کار کنه به کسی که تازه غذا خورده نگی عوووق

رو من ریپ نزن 

نامان من تربیت کرده 

مامان تو کم کاری کرده نخود هر آش 

🪦🖤

خیلس میخورم در طول روزز دیگهه اصلا رو من جواب نیست این قرص لامصب

من هرموقع غذایی بخورم که اذیت بشم سریع فاموتیدین میخورم ردیف میشم. خب قرصهای دیگه رو امتحان کن مثل پنتو پرازول

برای خودت زندگی کن🫠🫠

مزش چطوره خوبه؟ظرفای ما نمیخورن برای همین برای عجیب و حال بهم زنه آخه اردک دوس دارم خوردن اون گوگولی ...

ای جان خیلی خیلی خوشمزش البته باید قلقش خیلی دستت باشه و خیلی درست کرده باشی وگرنا بلد نباشی یک باز بخوری بشدت بدت میادد

من هرموقع غذایی بخورم که اذیت بشم سریع فاموتیدین میخورم ردیف میشم. خب قرصهای دیگه رو امتحان کن مثل پ ...

اره خواهرمنم دکتر رفتم این قرصا رو داد همه مدلشو خوردم زیاد جواب نمیگیرمم الان دوتا قرص خوردم و شربت یکم اروم ترم