2777
2789
عنوان

استپ وزنی کردم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 48 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عالیه که امیدتو‌از دست نده من نزدیک‌عروسیم‌اینقدر بازار میرفتم‌کلی لاغر شده بودم

اره بابا کلی انگیزه گرفتم از اون موقع 

من فقط شرایط باشگاه رفتن ندارم کلا هم کم تحرکم ولی میخام از این ب بعد طناب بزنم

هوم

من اصلا موافق داروی لاغری نیستم چون از هرجایی دارو گرفتم همش عوارض داشته واذیت شدم و فشار وتپش قلب رو بالا میبرن تا اینکه همسایمون از طریق یکی از اشناهاش یه قرص لاغری برزیلی به اسم گلکسی گرفته بود ۳عددشو امتحانی ازش گرفتم مصرف کردم اول اینکه هیچ گونه عوارضی برام نداشت کامل اشتهام رو صفر کرد و معلوم بود سوخت وساز بدنم بالا رفته بعدش منم یه بسته سفارش دادم الان ۲۱ روزه دارم مصرف میکم ۹کیلو و نیم کم کردم و اینکه بخدا اصلا هیچ عوارضی برام نداشت شمارشم میزارم براتون کسی خواست اول خوب تحقیق کنه بعد با مسولیت خودش بگیره اینجا متاسفانه همه تبلیغ الکی انجام میده کسی نمیدونه حرف کی رو باور کنه منم چون خودم گرفتم و مصرف میکنم معرفی میکنم وگرنه اگه داروش مثل بقیه فروشنده ها فیک بود همین جا اعلام میکردم فیکه با خیال راحت مصرف کنین از این شماره گرفتم 09378310919