2777
2789
عنوان

اوف ناهار اردک خوردمم دلم سنگینه

| مشاهده متن کامل بحث + 25178 بازدید | 407 پست
من به اینکه اردک خوردن درسته یا نه کار ندارم اصنینی چی که تاپیک بزنی سلام من ناهارمو اردک خوردم:/خب؟ ...

عزیزم شما مثل اینکه حالت رو به راه نیستاا؟مگه اومدم پز لامبورگینیمو دادم یا پز برجمو تو فرشته دادم؟ شما کجا هستی که گوشت اردک از نظرت پز دادنه؟ یعنی اینقدر چیز فضایی هست سمت شما؟ ما شمالی ها حتی وضع مالی متوسط هامونمم همیشه خونمون همجین چیزایی میخوریم دو کیلو شیرینی بخر با خودت اشتی کن

اصلا یه حال عجیبی ام اصلا همچین ادمی نیستم بخدا تعجب میکنم میگن داری پز میدی به ولله قسم اگه هدفم ای ...

اوکیه جونم گفتم که متنو کامل نخوندم خب ی نعنا بخور بخواب خوب میشی 😐🤦‍♀️

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گوشت گوسفند و کوساله میخورم اگر بو نده اما اگر تصور کنم شکل و قیافه گوسفند.رو که زنده بود الان دارم ...

😬 یسری بیای سمت ما پس هی اونم نمیخوری ما گوسفندو میخریم میبریم میکشیم میزاریم یخچال از بیرون گوشت نمیگیریم 🤦🏻‍♀️😂

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️