2777
2789
عنوان

اوف ناهار اردک خوردمم دلم سنگینه

| مشاهده متن کامل بحث + 25179 بازدید | 407 پست
این رسم نی نی سایتی هاست که برعکس تاپیکو حرف بزنن اتفاقا گوشت اردک ضد سرطان و داروی بسیار موثر برای ...

خدا حفظشون کنه اره عزیزم یه نظر خواستیم اینقدر عق عق کردن بخدا به غلط کردن انداختنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره ما شمالیم میخوریم ۴ کیلو گوشت صاف داره و پرورشی خودمونه طبع گرمی داره و بشدت برای بدن مفیده

من فیلم اشپزی زیاد میبینم

اره دیدم با رب انار و گردو و...میپزن همیشه تو مهمونی هاشون هست

خودم تا حالا نخوردم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
من فیلم اشپزی زیاد میبینماره دیدم با رب انار و گردو و...میپزن همیشه تو مهمونی هاشون هستخودم تا حالا ...

رب انار و انواع الوچه و ترشی و اب نارنج و دونه های انارر گردو توش باشه نمیخورم بدم میاد

[QUOTE=366734071]خدا حفظشون کنه اره عزیزم یه نظر خواستیم اینقدر عق عق کردن بخدا به غلط کردن انداختنم[/QUOTE

چون معلوماتشون کمه و طب غذایشون فقط فست فود و مرغ مصنوعی هستش

شمالی ها غذاهاشون خیلی مفیده و استاندارده

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.

من تا حالا گوشته اردک نخوردم ولی تعجب میکنم از بعضی کاربرا که باز با تعجب میپرسن به اردک هم رحم نمیکنید؟!!!

واقعا اومدم بگم مگه اردک با مرغ یا بلدرچین یا بوقلمون یا کبک چه فرقی داره که اینقدر تعجب کردید...؟!!! 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
من تا حالا گوشته اردک نخوردم ولی تعجب میکنم از بعضی کاربرا که باز با تعجب میپرسن به اردک هم رحم نمیک ...

والا منم الان نظرات و خوندم تعجب کردم اردک واقعا چیز عجیب غریبی نیست که یه عده اینقدر بزرگش کردن