2777
2789
عنوان

اوف ناهار اردک خوردمم دلم سنگینه

| مشاهده متن کامل بحث + 25190 بازدید | 407 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیز اگه زیاد درد گرفت و اذیت شدی از داروخانه قطره نعناع باریج بگیرید ۲۵ قطره رو تو نصف لیوان فرانسوی ...

اره خواهر جانن اگهه همچنان دلم سنگین بودد میرم اینو میخرمم چون مشکل معده هم دارمم به کارم میادد فدات شمم

فکر کنم همه ڭزارش زدن😁

فقط بخاطر استارتره که چیزی نمیگم ولی حقیقتا دلم نیومد این خودشیرینیِ تو یکیرو بی جواب بذارم🤣

این پستت منو یاد این پاچه خارای کلاس انداخت، حتما قبلا باعث شدم بسوزی که الان داری اینجوری خودتو خالی میکنی بیشتر خالی کن لذت میبرم😆🤌🏻

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

بله عزیز دلم اتفاقا برا ما هم اردکمون شکم پر بود و ترشش منم زیاده روی کردمم دیگه معدم اذیت شد

هیچ وقت فرق غاز و مرغابیو و اردک رو نفهمیدم😂 

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف🤣

اوووو نه بابا؟

عرضم به حضورت ما تو روستامون اذدک نگه میداریم ولی نه برای خوردن!

روی شعورت کار کن 

نمیدونم چرا فقط فشار اومد به اونجات

و قسم به لحظاتی که تمام توان و تحملت به پایان رسیده اما تو دوباره دوام می‌آوری☄️

هیچ وقت فرق غاز و مرغابیو و اردک رو نفهمیدم😂

همشون مزه هاشون شبیهه همم منتهی قلق درست کردنش باید دستت باشه تا بو نده و طعم دار نزنهه ما مهمون داریم همه ی اینا رو درست میکنیم سر سفره میاریم