2777
2789
عنوان

خانمای با تجربه و متأهل و

211 بازدید | 16 پست

بچه دار دو سوال دارم ممنون میشم جواب بدین اجرتون با خدا

بچم سه ماه و نیمه شه اوایل خیلی سینه دهنش بود الان هر بار نهایت پنج دقیقه میمکه بعدشم استفراغ میکنه و اکثرا پنیری چرا؟؟؟

بنظرتون شیرم مونده س ؟اخه هر سه ساعت چهار ساعت فقط از یک سینه بش میدم(البته نهایت نیم ساعت مک میزنه)

و چند روزه تو خواب ناله میکنه و سرشو و این ور و اون ور می‌کنه چرا؟

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادرم میگن اون یکی سینتوهم بهش بده وگرنه خشک میشه وعلت استفراغ ریفلاکس شدیدداره تاچندماهگی داره باید ...

از مامانت بپرس چرا بعضی وقتا ی سینه رو نمیگیره اصلا.‌ نه گوشش درد میکنه نه جای دیگش

parasoo1989@
از مامانت بپرس چرا بعضی وقتا ی سینه رو نمیگیره اصلا.‌ نه گوشش درد میکنه نه جای دیگش

میگن که همه بچه هااینجورین یه سینه روراحت میگیره ولی یکی دیگشونه کم کم سینه روبیارپایین بده بخورعادت کنه بچه کلادوست داره یه سینه رو بخوره وعادت کرده

میگن که همه بچه هااینجورین یه سینه روراحت میگیره ولی یکی دیگشونه کم کم سینه روبیارپایین بده بخورعادت ...

الان بچم‌بزرگ شده ولی ی سینه رو گررررریه میکرد نمیگرفت. اما اون یکی رو راااااحت میخورد.‌

parasoo1989@
الان بچم‌بزرگ شده ولی ی سینه رو گررررریه میکرد نمیگرفت. اما اون یکی رو راااااحت میخورد.‌

همه بچه هاهمینطورین دوست دارن یکی رو بخوره برای خودشماهم دوتاش سخته بخوای بدی ولی اگر گریه کرداونی که نمیگیره روبده نگران نباش 

از هر دو سینه بده از چپ دادی دفعه بعد راست بده از یکی فقط حدهو شیر تا زمانی که تو سینه مادر تازه س پ ...

از هردو میدم ولی وقتی نیم ساعت مکید عوض میکنم 

بلاخره پنج دقیقه مک میزنه یا نیم‌ساعت. اگر نیم ساعت میخوره امکان داره زیاد باشه بالا میاره.‌اخه اولش ...

هر بار پنج دقیقه

تو چند ساعت نیم ساعت میشه

وقتی نیم ساعت شه سینه رو عوض میکنم

هر بار پنج دقیقهتو چند ساعت نیم ساعت میشهوقتی نیم ساعت شه سینه رو عوض میکنم

ببین شیر مفید سینه همون تههههههش یک ربع اوله‌ ‌. چندتا دکتر میگفتنا.‌اره سینه رو جابجا کن. اما گاهی از پرخوری ام‌میشه. 

حواست باشه شیر تو گوشش نریزه یوقت.‌

parasoo1989@