nilooooooooam مدیر عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 440 عنوان خواستگارم | مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 55 پست دیروز تو تاپیکم گفتم خیلی سرد برخورد میکنهالان دیدم تو روبیکا پست گذاشته مان اهنگه اینهواسه پیداکردنت تن به دل صحرا میدماخه تو رنگ چشمات هیبت دنیا رو دیدمتو هفت اسمونا تو تک سناره منیحس میکنم عاشق یکی دیگس اینو گذاسته که من جواب رد بدم بهش 1403/10/17 | 23:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nilooooooooam مدیر استارتر عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 440 خوب ازدیروز پیام داده؟ خونوادت درجریانن? اره خانواده ها هنه در جریان میگم ازمایش رفتیمولی دیروز زنگ زد بهم دیگه از دیروز تا الان نه تماس نگرفته
موبلندمشکی عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 395 مرسی عزیزم که جوابم میدیواقعا حالم خوش نبستمیگم نکنه منظورش اینه که من یکی دیگه رو دوس دارم به جهنم الان بفهمی آدم مضخرفیه خیلی بهتره تا بعد عقد، اگ واقعا کسه دیگرو میخواس میتونس زودتر به خونوادش بگ تشریف نیارن خونتون
khorshid1234 عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 2763 اره خانواده ها هنه در جریان میگم ازمایش رفتیمولی دیروز زنگ زد بهم دیگه از دیروز تا الان نه تماس نگرف ... پیامم نداده؟ تو بهش پیام بده مشکلی نیس
nilooooooooam مدیر استارتر عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 440 به جهنم الان بفهمی آدم مضخرفیه خیلی بهتره تا بعد عقد، اگ واقعا کسه دیگرو میخواس میتونس زودتر به خونو ... همبنو بگومیدونی از چی حرصم میگره چهار بار رفتیم بیروندوبار با خانوادش اومدن خونمونتازه دیروزم رفتیم ازمایش ...
khorshid1234 عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 2763 مرسی عزیزم که جوابم میدیواقعا حالم خوش نبستمیگم نکنه منظورش اینه که من یکی دیگه رو دوس دارم شاید بخاطرتو گذاشته
nilooooooooam مدیر استارتر عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 440 پیامم نداده؟ تو بهش پیام بده مشکلی نیس من چرا خودم سبک کنمدختر نازه و مرد نیازاون باید طالب باشه
nilooooooooam مدیر استارتر عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 440 شاید بخاطرتو گذاشته اخه متن اهنگه کاملش گوش بدی یعنی عسقش رفته و دل دوباره هواشو کرده
موبلندمشکی عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 395 همبنو بگومیدونی از چی حرصم میگره چهار بار رفتیم بیروندوبار با خانوادش اومدن خونمونتازه دیروزم رفتیم ... من ک فک میکنم میخواد خودشو برات شیرین کنه مثلا حس رقابت درونت ایجاد کنه بیشتر بری سمتش ، اصلا واسه خودت نذار خونواده پسر تا ندونن دختره همه جوره مناسبه اصن نمیرن خواستگاریش ولی اون میخواد گربرو دم حجله بکشه
nilooooooooam مدیر استارتر عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 440 من ک فک میکنم میخواد خودشو برات شیرین کنه مثلا حس رقابت درونت ایجاد کنه بیشتر بری سمتش ، اصلا واسه ... نمیدونم واقعا
khorshid1234 عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 2763 من چرا خودم سبک کنمدختر نازه و مرد نیازاون باید طالب باشه اصلااینطوری فکرنکنیادختر زرنگ باش ازش سوال بپرس بزار ازکاراش سردربیاری بیشتر بشناسیش الان وقت اینه که توقشنگ بشناسیش واسه نازکردن الان زوده ....خود دانی
khorshid1234 عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 2763 اخه متن اهنگه کاملش گوش بدی یعنی عسقش رفته و دل دوباره هواشو کرده ربطی نداره شاید این آهنگو دوسداره خودتو درگیر این چیزا نکن
nilooooooooam مدیر استارتر عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 440 اصلااینطوری فکرنکنیادختر زرنگ باش ازش سوال بپرس بزار ازکاراش سردربیاری بیشتر بشناسیش الان وقت اینه ک ... میدونم حسمیکنم اونم از قصد گذاستهفعلا خودم نگه میدارم بزارم قدم بعدیش چیه ممکنه بگم بهش ، بگه تو چرا شک داری من همینجوری گذاشتم دو سه روز دیگه هم صبر میکنم مطمئنا بازم حرکت انجام میده
موبلندمشکی عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 395 نمیدونم واقعا کلا ولی مرد همچین موجودیه اکثرا همینن بعد ازدواجم همینه من خودم مجردم ولی اطرافیانمم از کارای عجیب شوهراشون میگن تازه اول راهی😂
nilooooooooam مدیر استارتر عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 440 ربطی نداره شاید این آهنگو دوسداره خودتو درگیر این چیزا نکن ولی خدایی دلم شکوند😪😪😪😪
nilooooooooam مدیر استارتر عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 440 کلا ولی مرد همچین موجودیه اکثرا همینن بعد ازدواجم همینه من خودم مجردم ولی اطرافیانمم از کارای عجیب ش ... جدی خیلی بیشعورن واقعا