2777
2789
عنوان

شوهرم بچه سوم میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 31 پست
عذاب وجدان خیلی بده. کاش هیچ وقت بین دوراهی نموند.

چ عذاب وجدانی مگه کارگناهیه مخالفت باهمسرت برای بچه دارشدن یه نوع انتخابه ک یک سرش شمایی مجبورک نیستی 

البته معلوم خودتم میخوای فقط اومدی تایید بگیری 

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونی با توجه به شرایط جامعه اینده روشنی وجود نداره من فکر نمیکنم با سه بچه بشه اینده خوبی رو ساخت چون سخته وگرنه بچه زیادش خیلی خوبه واسه اینده ولی نمیشه دیگه...  گرونی روز به روز بیشتر میشه 

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......

تو کشوری که هیچ ثبات اقتصادی ای نداره وضعیت آلودگی و تامین منابعش اینه که مجبورن مدام تعطیل کنن و ... بچه چه آینده ای داره ؟ من بودم اصلا زیر بار نمی رفتم تازه دو تا داری شما حالا تک فرزندی شاید بعدا به آدم عذاب وجدان بده که بچم تنها موند و ... اما شما چرا باید عذاب وجدان بگیری؟

جالبه همه افسرده ایم و نا امید منم شرایط شمارو دارم همسرم سومی رو میخاد در حالیکه اصلاشرایط آمادگی جسمی و روحیش رو ندارم 

کاش یه قانونی بود که اختیار فرزند آوری با خانما بود آقایون فقط دوست دارن بچه دار شن دلیلش رو نمیدونم واقعاااا 

خواهر نیار رو حرفت محکم باش  خیلی رو مخت رفت شرط بزار  بگو هر موقع خونمون شد ۱۵۰ متری  باشه اگه واقعا تونست پیشرفت کنه پس میشه امیدوار بود

only God
چ عذاب وجدانی مگه کارگناهیه مخالفت باهمسرت برای بچه دارشدن یه نوع انتخابه ک یک سرش شمایی مجبورک نیست ...

عذاب وجدان بخاطر سرپیچی از دستور شوهر منظورم نیست. منظورم اینه که در آینده که توانایی نداشته باشی برا بچه دار شدن حسرت اینو بخوری کاش ی بچه دیگه آورده بودم و.... . این عذاب وجدان منظورمه . من دنبال تایید نیستم من آدم ضعیفی هستم که همیشه سخت تصمیم میگیرم و این منو زجر میده

عذاب وجدان بخاطر سرپیچی از دستور شوهر منظورم نیست. منظورم اینه که در آینده که توانایی نداشته باشی بر ...

خدایی منومجردم سنم بالای ۳۵ عذاب وجدان بچه ندارم

این همه بچه بی سرپرست وضعت خوب شد برو بیار

ثواب کردی 

عذاب وجدان بخاطر سرپیچی از دستور شوهر منظورم نیست. منظورم اینه که در آینده که توانایی نداشته باشی بر ...

من یدونه بچه دارم 

بارها با همسرم حرفش شده قرار گذاشتیم بعدها اگر مملکت درست شد و دلمون بچه خواست بریم از پرورشگاه بیاریم 

من یدونه بچه دارم بارها با همسرم حرفش شده قرار گذاشتیم بعدها اگر مملکت درست شد و دلمون بچه خواست بری ...

بخدادنمیدونی چ حرکت قشنگیه زندگیتون زیرو رو میشه برکت میاد زندگیتون

بخدادنمیدونی چ حرکت قشنگیه زندگیتون زیرو رو میشه برکت میاد زندگیتون

میدونم عزیزم توی فامیل داریم البته ایران نیستن انگلیس زندگی میکنن دوتا بچه آوردن از پرورشگاه و خیلی خوشبختن 

یکی از اقوام نزدیکم هم بچه دار نمیشد اصلا دنبال درمان نرفت یه نوزاد از پرورشگاه گرفتن. الان ۱۰ سالشه 

میدونم عزیزم توی فامیل داریم البته ایران نیستن انگلیس زندگی میکنن دوتا بچه آوردن از پرورشگاه و خیلی ...

انشالله که شرایط،مالیتون جور میشه

میارید همین که نیتت خیر هست نصف راه رو رفتی