2777
2789
عنوان

اوف ناهار اردک خوردمم دلم سنگینه

| مشاهده متن کامل بحث + 25197 بازدید | 407 پست
دورت بگردم😍من چند روری اومدم رویان

اخییی چه جای قشنگی هم رفتی

خوش بگذره جانم

اگه سوادکوه اومدی هم حتما بیا پیشمون

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اوووووو ما سه نسل میریم اونجااااا مادربزرگم مادرم خودم 😂😂😂😂چیز غذاهای آشپزخانه پارسی ام خوبهاین ...

فدات بشمم گلمم اینطور که تو گفتی دلم خواست همین الان پاشم بیام رشتت اوف امتحانات تمام شهه بیام اونجا بخدا دلمم پر میزنهه همه  جاهایی که گفتی روو میرمم دستت دردنکنه عشقم

جدا خاخرررر؟ غذاهاش خوبههه؟ یادم باشه اومدم حتماا برم عزیز چندتا رستوران دیگه هم بگووو

آدرس ی لبنیات فروشیم بدم برو اونجا کیف بکن

میدان کودک رشت دقیقاااااااا میدان کودک بغل ی کارگاه نجاری هست سپنتا فکر کنم بود اونجا اصلا لبنیات فروشیش ضایعه جلو چشمه ، بورانی اسفناج و ماستای محلی ناب داره و دوغ محلی 

زیتون پرورده خوب میخوای محصولات خانگی عمه خانم بزنی تو اینترنت میاد ما از شعبه گلسارش خرید کردیم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
فدات بشمم گلمم اینطور که تو گفتی دلم خواست همین الان پاشم بیام رشتت اوف امتحانات تمام شهه بیام اونجا ...

قربونت جیگر طلاااا

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
فدات عزیزمچشم قربونت برم😍

فداتشم

مراقب باش

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

آدرس ی لبنیات فروشیم بدم برو اونجا کیف بکنمیدان کودک رشت دقیقاااااااا میدان کودک بغل ی کارگاه نجاری ...

چشم عزیز چشممممم فقط برمم رشتت همه جاهایی که گفتی و میرممم بازم ممنونم ازت جیگرر

ممنونم عزیزم

چیز اگه زیاد درد گرفت و اذیت شدی از داروخانه قطره نعناع باریج بگیرید ۲۵ قطره رو تو نصف لیوان فرانسوی آب داغ بریز هم بزن بخور در عرض یک ربع معده دردت میره