2777
2789
عنوان

یعنی خیانت کرده 💔بیخیالش شم یا نه

414 بازدید | 33 پست

همش یه سره تو تلگرام آنلاینه 

جواب منو بعد یکی دو روز میده بهم توجه نمیکنه یه ماهه الان همو ندیدیم 

دو روز پیش جواب پیاممو داد منم چون دیر جواب داد مثل خودش رفتار کردم دو سه روزه جواب ندادم 

بنظرتون جوابش بدم ؟؟؟

با این چیزایی که گفتم یعنی داره خیانت میکنه یا من دارم قضاوت میکنم؟

نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید 

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید حوصله نداره ی مشکلی داره

اره بهم گفت یه اتفاقایی براش افتاده 

که بخاطرش موهاشو زده ولی دروغ گفته بود که موهاشو زده دیروز تو دانشگاه یه لحظه دیدمش اصلا نزده بود 

و اینکه همش آنلاینه و کل شب بیداره و به من فقط توجه نمیکنه برام شک درس کرده که شاید جای دیگه سرگرمه

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃
دوست پسرته؟

داریم آشنا میشیم 

پسر خالم که نامزدمم بود همینجوری بود یه هفته هم سراغی ازم نمیگرفت بعد فهمیدم با یکی دیگه هم بوده 😐

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 

شک ی دختر همیشه درسته💚

(و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)!  "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

شکت درستهبی برو برگرد

چطور مطمئن شم؟

سردرگمم چیکار کنم بنظرت؟