2777
2789
عنوان

شهر من رو حدس بزنید

153 بازدید | 26 پست

شهر من بزرگترین بندر کانتینری

بزرگترین اسکله ایران رو داره

مهمترین نقطه اتکای اقتصاد ایران

در فصل مشترک دریای  خلیج فارس و دریای عمان روبروی جزایر قشم،هرمز و لارک در فاصله خیلی نزدیک  تنگه استراتژیک هرمز واقع شده است.

تنگه هرمز، یکی از حساس‌ترین و حیاتی‌ترین گذرگاه‌های آبی عصر حاضر جهان، در قلمرو سیاسی شهر منه

استان و شهر من رتبه اول گمرک و تبادلات تجاری غیر نفتی و با اختلاف نفتی تو ایران رو داره

فهمیدید چه شهریه؟

خواستم بگم همه شهرهای ایران مهم هستن من حتی زاده ی این شهر هم نیستم

ولی جالبه بدونید فقط یک پالایشگاه نفتی همین شهر ۱۸ درصد درامد نفتی ایران رو شامل میشه

استانهای جنوبی فقط یک درصد و اوج شاهکار دو درصد  از در امد فروش نفت رو به عنوان حق الایندگی بهشون بودجه داده میشه که همونم بهشون نمیدن

خواستم بگم شهرهای جنوبی بی اهمیت و عخ پخ کنان نیستن مهمترین استان ایران قطعا بین استانهای جنوبیه چون بدون اونها ایران عملا فلج میشه متنفرم از اینکه اینجور راجع بهشون صحبت می کنید که بی ارزشن!!!

با تمسخر اسم شهرهای جنوبی رو نیارید!! 

ما همه ایرانی هستیم همه استانهای ایران مهم هستن

این بود انشا و غرهای من😁🤣

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با اینکه شهرای جنوبی بیشترین اهمیتو دارن و جاهای مثل خوزستان بعد از جنگ خیلی اوضاع بدی داره اما همچنان دولت قصد نداره یه فکری بکنه و واقعا متاسفم که مردم جنوب مجبورن چنین وضعیتی رو تحمل کنن:)🫠

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

لغاتت سخت بود حوصله خوندن نداشتم،  ولی گمون کنم گناوه ای

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.
عسلویه؟

خیر

عزیزم میگم تنگه هرمز محل اتصال عمان و خلیج فارس 

در ضمن بزرگترین بندر ایران و اسکله ایران که تو بوشهر نیست

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

من تا به حال ندیدم کسی به این شهرا توهین کنه و با این لحنی که شما نوشتید خطابشون کنه!

نه تو جامعه و نه حتی تو نی نی سایت 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
مطالبه گر نیستین.تهران میخواستن یه مسجد وسط یه پارک قدیمی بسازن چنان مردم هرروز جمع شدن و پهن شدن و ...

متاسفانه

حالا واقعا میخواستن چنین کاری کنن😟

با اینکه شهرای جنوبی بیشترین اهمیتو دارن و جاهای مثل خوزستان بعد از جنگ خیلی اوضاع بدی داره اما همچن ...

خوزستان یکی از گزینه های جایگزین پایتخته😂 امروز خوندم ک قراره پایتخت رو عوض کنن

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.
لغاتت سخت بود حوصله خوندن نداشتم، ولی گمون کنم گناوه ای

بنظر شما بزرگترین اسکله ایران تو گناوه است؟

بندرعباس عزیزان بندرعباس

بنظر شما بزرگترین اسکله ایران تو گناوه است؟بندرعباس عزیزان بندرعباس

مگه گناوه جز بندر عباس نیس😅😅😅