2777
2789

شاید من حساس شدم درسته؟

یا بنظرتون از قصد میگه؟

چون یادم نمیاد قبلا راجع به این مورد چیزی گفته باشه

مثلا میگه من تو کار خدا موندم فلان شخص که خانواده نداره یه خواستگارای توپی براش میره 

منی که خانوادم معروف و آدم حسابی ان (واقعا راست میگه) خواستگارام انقدر در پیت هست 

یا میگه دختر فلانی موفق شد با اینکه خانواده درستی نداشت 

من پشتم به خانوادم گرمه به بابام ،بابام برام همه کار کرد و...

دائم تو صحبتاش از خانواده میگه 

ودقیقا خانواده من در تضاد خانواده ایشونه 

بنظرتون چه جوابی بدم؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو خدا همه درا رو که روی ادم نمیبنده

اون دختر اگر خانواده خوبی نداشته که البته شاید تو از روی ظاهر دیدی ولی قطعا تو چیز دیگه در به روش بازه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

توی صحبتاش داره از موفقیت دیگرانی که خانواده از هم پاشیده دارن میگه و عدم موفقیت خودش با وجود داشتن خانواده ی خوب.. در واقع داره خودزنی میکنه و به شما انگیزه میده.. نیت بدی نداره ولی لزومی هم نداره این حرفا رو بزنه 

همینقدر عقده ایه که خواستگاراش ریدن موفقیتیم نداره دیگه گوش نده عزیزم من خودم خانوادم اونقدر موقعیت درست حسابی نداشتن اما موقعیت خوبی پیداکردم به خودت مونده یسری ناراحتیا هسن درسته یسری کمبودا کاملا حس میشه اما مطمئن باش میتونی به بهترینا برسی اونم از حسودیش میگ

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت