2777
2789
عنوان

یعنی خیانت کرده 💔بیخیالش شم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 33 پست
پس ولش کن خودتو بخاطرش اذیت نکن براش مهم نیستی یادت باشه عاشق کسی باش که برات بمیره

خدا ازش نگذره

وقتی میدونست دلش دریاست نمیدونم چرا اومد تو زندگی من🤦🏻‍♀️

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃
زنگ که هیچ وقت نمیزد فقط پیام میدادکه اونم الان دو روز یه بار میاد پیام میده و میرهالان دو روز پیش پ ...

گفته همه چیت عالیه و من ازت راضیم یعتی عاشقت نیست و فقط شما رو تو آب نمک خوابونده 

آدم عاشق مخصوصا مردها نکات ریز طرف رو توجه نمیکنن 

فقط ظاهری میبینن و عاشق میشن ایشون نشانه های دوست داشتن و عاشق بودن رو نداره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا ازش نگذرهوقتی میدونست دلش دریاست نمیدونم چرا اومد تو زندگی من🤦🏻‍♀️

خدا ازش میگذره خیلی هم راحت 

شما باید ساده نگذری از خودت احترام و شخصیتت 

مردها رو اول بسنج و بعد واقعا عاشقشان بشو 

تا مطمئن نشدی اصلا براش وقت و اهمیت نزار 

خدا ازش میگذره خیلی هم راحت شما باید ساده نگذری از خودت احترام و شخصیتت مردها رو اول بسنج و بعد واقع ...

عاشقش نبودم 

این هر روز یه مدل بود سنجیدنش سخت بود 🙂

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃