ده ساله پشت سرهم انفاقات خیلی بدی هرسال برام افتادن ودارن میفتن حال روحیم خیلی بد شده امروز از تنهایی داشتم به مرگ فکر میکردم یه خواستگار خیلی عالی قبولش کرده بودم میخواستیم بله برون بگیریم به خاطر دعوای خواهرم با خواهر داماد بهم خورد خواستگار بعدیمم خودم دوس نداشتم خانوادم خیلی تحت فشارم گذاشتن به فجیع ترین حالت خراب شد بعد اونم همش تنهام وتحت سختگیری های پدرم ..امروز از تنهایی داشتم به مرگ فکر میکردم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ازدواج بدون عشق بعد چند سال که زندگی یکنواخت و عادی شد به خودت میای میبینی دلت میخواد عاشق بشی و عاشقی و تجربه کنی بعد میبینی بچه داری و ازدواج کردی و نمیتونی جدا بشی و اون وقت تا ابد تو برزخ گیر میکنی