2777
2789
عنوان

تنهایی زیاد

97 بازدید | 15 پست

ده ساله پشت سرهم انفاقات خیلی بدی هرسال برام افتادن ودارن میفتن حال روحیم خیلی بد شده امروز از تنهایی داشتم به مرگ فکر میکردم یه خواستگار خیلی عالی قبولش کرده بودم میخواستیم بله برون بگیریم به خاطر دعوای خواهرم با خواهر داماد بهم خورد خواستگار بعدیمم خودم دوس نداشتم خانوادم خیلی تحت فشارم گذاشتن به فجیع ترین حالت خراب شد بعد اونم همش تنهام وتحت سختگیری های پدرم ..امروز از تنهایی  داشتم به مرگ فکر میکردم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم احساس تنهایی شدید می کنم خیلی زیاد 

یه بار خودکشی کردم خیلی ترسناک بود پشیمون میشی صبوری کن شاید طبیعی مردیم راحت شدیم

برقص و بخند و بگذر....دنیا در گذر است و تو رهگذر 🌸🩷

عیب نداره حتما صلاحت این نبوده هرچند خودم خیییییلی ناامیدم اما امشب ازخدا بخواه یه ازدواج خوب نصیبت ...

از ازدواجم میترسم فقط میخوام از خودم اختیار داشته باشم واینقدر سخت نگیرن بهم 

منم احساس تنهایی شدید می کنم خیلی زیاد یه بار خودکشی کردم خیلی ترسناک بود پشیمون میشی صبوری کن شاید ...

من یه بار یه بسته قرص قند خوردم همه رو بالا آوردم نشد حتی شانس مرگم ندارم 

من یه بار یه بسته قرص قند خوردم همه رو بالا آوردم نشد حتی شانس مرگم ندارم

من ۳۰۰ تا تشنج و صرع خوردم کجای کاری 🤣 یکیش فیل رو از پا در میاره 

برقص و بخند و بگذر....دنیا در گذر است و تو رهگذر 🌸🩷

اگر مثل من برای فرار از خونه پدری ازدواج کنی تو ازدواج بدبخت تر میشی و فقط به خاطر فرار ازدواج کردی ...

تو خونه پدری مشکلی ندارم همه چیز فراهمه ولی سر نامزدی دومم خیلی بهم سخت میگیرن ومحدودیت من تو خونه تنهام خودشون اینور اونور 

ازدواج بدون عشق بعد چند سال که زندگی یکنواخت و عادی شد به خودت میای میبینی دلت میخواد عاشق بشی و عاشقی و تجربه کنی بعد میبینی بچه داری و ازدواج کردی و نمیتونی جدا بشی و اون وقت تا ابد تو برزخ گیر میکنی