2777
2789
عنوان

چجوری میکاپ و ترک کنم

135 بازدید | 22 پست

توروخدا راه حل 

با وجود اینهمه آرایش بازم زشت میشم

حداقل میخوام آرایش نکنم تا بگن بدون آرایش اینه

ولییی اخه چجوریییی چجوری پوستمو صاف کنمم

چجوری بدون آرایش خوشگل باشم مگه اصلا ممکنه همچین چیزی😞

I'm just girl 🎀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میتونی اکستنشن مژه انجام بدی خیلی رو زیبایی تاثیر داره

روتین پوستیتو رعایت کن ، ژل شستشوی خوب ، تونر و آبرسان و ضد آفتاب ، به مرور پوستتم خوب‌میشه

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓

الان که اینقدر درمان‌ها و تراپی‌های زیبایی اومده که خیلی از مشکلات برطرف میشن

فقط حتما حتما پیش یه متخصص یه پزشک برو

نری پیش آرایشگری که معلوم نیست چیو از کجا بلده و بدتر پوستت یه وقت خراب نشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

خودت ب خودت این چیزارو تلقین میکنی 

من مطمئنم اصلا زشت نیستی 

فقط اعتماد بنفست کم شده 

اونم بخاطر این فضای مجازی کوفتی ک همه چیش دروغیه 

هیچکس واقعی نیست 

مرحله ب مرحله کمش کن 

مثلا اول با حذف ریمل شروع کن 

بعدش کرم پودرو کم کن 

یواش یواش کمش کن

میتونی اکستنشن مژه انجام بدی خیلی رو زیبایی تاثیر دارهروتین پوستیتو رعایت کن ، ژل شستشوی خوب ، تونر ...

من انجام دادم انگار خمار بودم خیلی چشمام خوابالو شد 😆

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️

اول اعتماد به نفس

بعد روتین پوستی

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

همین که آرایش و بذاری کنار پوستت بهتر میشه

منم چندسال عادت داشتم عجیب

اما وقتی رفتم سرکار چون هشت صبح زود تا پنج عصر مجبور میشدم ظهر برا نماز پاکش کنم بعد دیگه نمیتونستم تمدید کنم دیگه گذاشتم کنار

الان هفت ساله فقط ضد آفتاب میزنم 😂

خب حداقل باید یکم به ظاهرم احساس خوبی داشته باشم تا بتونم اعتماد بنفسمو ببرم بالا😭

ببین حداقل یه نکته مثبت داری دیگه از اون شروع کن مثلا چشمات لبات یا قدت یا اندامت بالاخره یکیش خوبه دیگه

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
من انجام دادم انگار خمار بودم خیلی چشمام خوابالو شد 😆

شاید متناسب با مدل چشماتون‌کار نکرده 

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓