وای اصن آدم عجیبیه فقط شب امتحان میخونه و نمره هاش خوب میشه حتی بهتر از من که چند روز میخونم کلا بعد شب رو هم نمخوابه اون شب امتحان خب داداش چطوریییی و حس میکنم پیشش خیلی خنگ موندم
از روزش شروع میکردم تا ده دقیقه قبل امتحان میخوندم
نمره؟
20
روحِ الرُوح💔 🇵🇸free palestine در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷 شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق میمُردند( میزان الحكمه).
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من درسایی که قبلا امتحانات خوب خوندم رو شب امتحان یدور میخونم نمرم خوب میشه دوستت هم شاید قبلا خوب خونده درسارو
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌 یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده:)) به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦 کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِهمسن🥳)
من توی طول ترم معلما امتحان میگرفتن مرور میشد برام برای اون امتحانات که حجمشون کم بود میخوندم اما برای امتحانات پایانی اصلا نمیتونستم بخونم شب امتحانی بودم و بزور میخوندم نمرمم 20 میشد
الان تو هم به من حس خنگ بودن دادی😂نه اون همون در حد من میگیره ولی من شب بیداری نمکشم زیاد
نه دور از جونت خنگ چیه
یکی انرژیشو پخش میکنه تو چند روز میخونه فشار نمیاره
یکی با کل قوا روز آخر میخونه همون انرژی رو میزاره منتهی در ساعات محدود تر
خوب نیس اینجوری خیلی فشار میاد
روحِ الرُوح💔 🇵🇸free palestine در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷 شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق میمُردند( میزان الحكمه).