2777
2789

اونا گفتن امروز یا فردا خبر میده قبول شدم یا نه

امروز که خبر ندادن

یه حسیم بهم میگه قبول نمیشم انقد قویه که مطمئنم قبول نمیشم

از یه طرف ده روزه اگهی کار زدن تا الان استخدام نکردن خیلی سخت میگیرن مشخصه(کار تو یه فروشگاهه و چیز خاصیم نیست که بگم سخت میگیرن تو استخدام😂)

نمیدونم چرا قبلش انقد با اطمینان به نامزدم گفتم من رفتم فلانجا قبولم شدم😐وای بعضی وقتا خریت میکنمااا

حالا نمیدونم چجوری بهش بگم:/

احساس میکنم فکر میکنه از پسش برنیومدم و بیعرضم که این همه وقت نمیتونم یه کار خوب پیدا کنم😐🤦🏻

من اصلا ادمی نیستم که تا کارم قطعی بشه به کسی چیزی بگم:/من واقعا گاوم😐🤦🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو جوش خوب نبود نرفتم

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

نه بی عرضه نیستی منم سر کار پیدا کردن کلی اذیت شدم. حتی یجا رفتم آپشنم از سطح توقع اونا بیشتر بود و آشنا هم بودن ولی ردم کردن. تقصیر تو نیست. به نامزدت بگو زنگ زدن شروط جدید گذاشتن که من نمیتونستم هندلش کنم. 

اینکه خیلی ضایس

چرا

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
اره دقیقا همینهکسی که شکست کمتری بخوره موفقتره

واقعیت دقیقا برعکسه

بیا ریاضی بهش نگاه کن

اگر تعداد دفعات بیشتری امتحان کنی همونقدر که احتمال شکست هست احتمال پیروزیم هست 

شکست های پی دی پی و پشت سر همه که پیروزی رو می سازه منتها اون موقع اونقدر اون موفقیته به چشم میاد که به نظر می رسه اون آدم هیچ وقت زمین نخورده