2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ربطی به مجرد متاهل بودن نداره من همین نوار بهداشتی ها رو هرماه که میذارم با اینکه دوساعت یبار عوض میکنم بازم تا ی هفته بعد پریود عفونت دارم کلوتریمازول میزنم خوب میشم

لامصب کافیه یذره خیس باشه و هوا نرسه بهش😑

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

عزیزم حتما برو دکتر

سر خود انتی بیوتیک مصرف نکن

میتونی قرص واژینال پروبوتیک و ژل شوینده مهصوص دوشیزه ها هم استفاده کنی

اینا کمک کننده هستن مثل انای بیوتیک ها هم نیس که نیاز به تشخیص پزشک داشته بلشه

عزیزم حتما برو دکترسر خود انتی بیوتیک مصرف نکنمیتونی قرص واژینال پروبوتیک و ژل شوینده مهصوص دوشیزه ه ...

عزیز دلم من یکبار تو عمرم از ژل شستشو استفاده کردم عفونت شدید ادرار گرفتم 

به حدی که ب حال مرگ افتادم و سرم آنتی بیوتیک زدم

از کجا فهمیدی عفونت داری ؟! 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

عزیزم من همش همین مشکل رو داشتم 

فقط باید بری پیش پزشک یا ماما برات دارو و پماد و اینا بنویسه و مرتب مصرف کنی

بعدم چندوقت اصلا شلوار تنگ نپوش...شرت نخی بپوش....بعد از سرویس بهداشتی حتما خودتو خشک کن

هر روز هم شرت عوض کن

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
ربطی به مجرد متاهل بودن نداره من همین نوار بهداشتی ها رو هرماه که میذارم با اینکه دوساعت یبار عوض می ...

ببین موقع پریود هم بعد هر دستشویی خوب بشور با اب اونجارو و شورت و پدتو زود ب زود عوض کن