2777
2789
عنوان

بچها هرکی تونست نظر بده لطفا ممنون میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 23 پست
مثلا سور ازدواجمونه فقط فامیلای مادرش میان

واا یا همه رو دعوت کن یا هیچکس مادرشوهرت باخانوادش باشن بعد خانواده شوهرش عمو و عمه ها نباشن والله  حرف درمیارن بیخیال شو همه رو ی شام بده

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

فکر هزینشم فامیلاش ممکنه کادو در حد ۵۰۰ بدن هرحانواده بعد مادرشوهرم قبلا بهشون نیم سکه اینا میداده

مگه شوهرت نمیخواد مهمونی بده؟ وقتی میخواد خودش خرج کنه و فامیلا خودش پول کم بیارن دیگ درس عبرتی میشه مهمونی نمیگیرید😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واا یا همه رو دعوت کن یا هیچکس مادرشوهرت باخانوادش باشن بعد خانواده شوهرش عمو و عمه ها نباشن والله ...

پدرشوهرم طلاق گرفته رفته

منم فامیل درست حسابی ندارم که بیان 

اقایون درخواست دوستی ندن  
در این شرایط، به نظر می‌رسد که مهم‌ترین نکته، برقراری تعادل بین خواسته‌های خانواده و وضعیت مالی شماس ...

چقدر شبیه چت جی پی تی و کوپایلت نوشتی😂

Am my demon.. حسبـی الله، آره
برنامه چیه گلم

https://t.me/apkclub این کانال تلگرامی 

هر اپلیکیشن هوش مصنوعی بخوای مود شده میزاره عالیه 

آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸

چقدر شبیه چت جی پی تی و کوپایلت نوشتی😂

اسمش chato AI

آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸